koroviov Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Przecudnej urody. Dorównuje sprzętom Theodora. Będzie szybki. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zębatek chyba nie można ze względu na regulamin Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No to 1.50 można atakować.Tyle to Yuby wciągał nosem na SRADzie ;) Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 To szykuj się już do Roki na 2017 ;) Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Mario poczułem krew :) poza torem możemy być kumplami, jak chcesz ale w czasie wyścigu nie będzie zmiłuj :) Dla mnie są dwie klasy 600 i 1000 :) cieszę się że będziemy rywalizować na torze, mam nadzieję że więcej chłopaków z tego forum się przyłączy, będzie więcej adrenaliny :), filip, Ra, Tomaszko wszyscy 600 nawet Madafaka powinien startować i zrobić nam wstyd :)Powiem Wam w tajemnicy, że wróciłem do dyscypliny którą uprawiałem przez 20 lat :), trenuję z chłopakami którzy są ode mnie młodsi o 20 lat i jestem pozytywnie zaskoczony, odbiegam ale nieznacznie ;), a to początek przygotowań. Jak im dorównam to znaczy że jestem w życiowej formie :).R6 w rozkładzie ale właśnie widziałem na face, że zawias poskładany i w tym tygodniu chyba będzie w moim garażu. Na face wrzucę foty na jakim etapie jestem jeśli chodzi o sprzęt :) trochę inaczej jak ta Mario czerwona bestia. :) ale damy radę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja swojego miejsca upatruję z tyłu :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ja swojego miejsca upatruję z tyłu :) Każdy powinien znać swoje miejsce w szeregu ;) :P Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Każdy powinien znać swoje miejsce w szeregu ;) :PDokładnie. Cytując klasykę "na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy", to w każdym wyścigu jest taka sytuacja, że ktoś musi jechać na końcu :) Pozdr.F. Edytowane 1 Marca 2016 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 To jak z seksem od tyłu. Warto tak się ustawić, żeby nie być z przodu. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 "Zaprawde powiadam Wam , nadejdzie czas ze ostatni beda pierwszymi "U mnie jeszcze sie nie sprawdzilo ale jest niedaleko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroleon Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Yuby prezentacja prawie jak z motogp lub wsbk , brakuje tylko ujęć przejazdu motorniczego i maszyny z naszego podwórka . Gratulacje i oby tak wyglądał cały sezon a może nawet i lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No Panie, profesjonalne ujecia .Oj czuje po zdjeciach ze bedzie szybki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) No ładnie się prezentuje. Staniemy obok siebie to będą barwy narodowe Edytowane 4 Marca 2016 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja tak kiedyś próbowałem... , muszą mieć lepsze opony :) Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Zdecydowanie. Też mi się nie wydaje żeby jeździli lepiej ode mnie. Musi sprzęt lepszy mają. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi