Niesmiertelny Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 E tam gadacie ,ostatni moment zanim sie wypierdolil :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ale z Was leszcze. Nawet moja babcia tak zapina winkle do Karpacza... :P ;) Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Czy planuje ktoś z Was polatać do Poznania z Warszawy w tym sezonie? Szukam kogoś do 'spółki' na takie wyjazdy, mam kombi z hakiem w oszczędnym dieslu. Jak coś to priv :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Widzę że SDschool jest już 11.04, miał być 18.04. Chyba nie ogarnę tematu do tego czasu w Polsce mnie jeszcze nie ma i moto w rozsypce. Przypomnijcie mi jeśli nie SdSchool to w terminie SDT dopiero można robić tą licencję na ściganie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czy planuje ktoś z Was polatać do Poznania z Warszawy w tym sezonie? Szukam kogoś do 'spółki' na takie wyjazdy, mam kombi z hakiem w oszczędnym dieslu. Jak coś to priv :-)Jakieś wyjazdy będą w tym sezonie. Conajmniej 2x2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie koniecznie trzeba trenowac w hiszpanii zeby zostac miszczem ,mozna tez w USA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam. Planuje w tym roku wystartować w SDT, tak jak tu opisujecie najgorsza jest papirologia z tym związana. Tu moja prośba o łopatologicznie wytłumaczenie co jak mam załatwić. Chodzi mi to licencję, rozumiem że muszę zrobić badania u lekarza sportowego czy nadaje się do tego sportu. Później zdać egzamin przed np pierwszą rundą, gdzie mogę znaleźć odpowiednią wiedzę żeby się przygotować do egzaminu ? i czy jeszcze potrzebuje coś załatwićz góry dzięki za pomoc pozdrawiam i do zobaczenia na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 O matkoo dużo razy było pisane, najprościej wziąć udział w SDS, przed tym tylko badania (krew, i dalej nie pamiętam) i automobilklub. Na SDS załatwisz lekarza, wyścig i całą papierologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getto Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 mnie tez wydymali SDS mial byc 18 i tak sobie wszytsko ustawilem a tu tydzien wczesniej :( i dupa nie dam rady , bede musial jakos inaczej to ogarnoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Rozumiem że muszę się zapisać do jakiegoś automobilklubu gdzie najlepiej jak i z kim to załatwić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Tutaj Mariusz chyba masz wszystko .http://www.pzm.pl/pliki/zo/poznan/2016/regulaminy/motocykle/regulamin_sportowy_mo_2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Bedziesz mial wiecej czasu na treningi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 O zmienili regulamin dotyczący wydechu, no to czas na wjazd z nowym układem.Podnieśli poziom dopuszczalnego hałasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Niestety nie, ale można mieć akcesoryjne układy wydechowe pod warunkiem spełniania norm głośności.Ok. Rozumiem, że dotyczy to SDT a nie samego speed day'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A to było inaczej? Przecież w MTY jechałem z akcesoryjnym wydechem, który jednak mieścił się w limitach głośności. Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi