Wertyder Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Co Wy z tymi uszami? To nie można wcisnąć palca żeby poprawić? Jak nie to kask jest za mały.No nie wiem. Imo jak się da palcem poprawić to za luźny, pomijam już że uszy się zawijają wyżej więc to trzebaby pół łapy wcisnąć. Ja robię tak że jak się zawiną to go podnoszę do góry i obniżam zwykle pomaga :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 nasikaj w wyściółkę to będzie lepszy poślizg i uszy sięnie zawiną ... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosinus Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 nasikaj w wyściółkę to będzie lepszy poślizg i uszy sięnie zawiną ...W modelach z antyfogiem. :) mój adwokat przyśle ci fakturę za czyszczenie oplutego smartfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 nasikaj w wyściółkę to będzie lepszy poślizg i uszy sięnie zawiną ... a komfort jazdy nie spadnie? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Przed założeniem natrzyj kask denaturatem, będzie bardziej elastyczny. Kiedyś niektórzy tak robili z butami to i z kaskiem będzie podobnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Na uszy mongor już napisał - kawałek plasterka i przyklej do bańki - najlepiej jednym paskiem oba uszy z tyłu głowy. Lepsze niż kominiarka, bo w te temperatury nie dogrzewa, a i odklejanie plastra da dodatkową porcję rozrywki. A o podbródek się nie martw - w końcu do czegoś ta broda musi się nadać :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Plasterek? To dla pedałów. Prawdziwy motocyklista użyje zszywacza lub tackera. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 ...albo szmalcu wtedy integral wchodzi aż na doope :flesje: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 a komfort jazdy nie spadnie? Mnie tam pasuje , chociaż jak się spierdzę stojąc na światłach to tego bąka nie czuję bo mocz gorzej capi , polecam....... W modelach z antyfogiem. :) mój adwokat przyśle ci fakturę za czyszczenie oplutego smartfona Nie no szybki to chyba nie będzie zamykał bo gdzieś musi ten pet z avatara wystawać nie ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Koń Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 To prawda trzeba odpiąć pasek i rozchylać na bok.Ja tego paska nie rozpinałem i natarłem łuk brwiowy potem był problem z wkładaniem i zdejmowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi