KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jajka to wejdą ale co z "pytongiem" .......... Ja poważnie pytam bo Kask jutro przychodzi i nie chce wyjść na idiote przy kumplach z Podlasia :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 ja mimo wszystko polecam zakładać na głowę Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Stary model z lat 80-tych .... ale szybkę ma żółtą :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Dobra to zmienię szybkę na czarną Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosinus Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 A wiecie co ... ciekawy trend. Lat temu kilka kupowałem "szczękę" to był to nurt "niewłaściwy politycznie" emerycki, nieprofesjonalny ;) i w ogóle. Okularów wtedy w ogóle nie musiałem używac jakoś konsekwentnie, dziś nie są może kategorycznie wymagane, ale w puszcze po zmroku lepiej mi z nimi niż bez. Dziś na rynku szczękowce są mainstreamem, czy też zupełnie są politycznie poprawne, a teraz własnie nachodzi mnie nastrój na integrala, mam nadzieję, nie wiem czy słuszną na kilka dB mniej ok 100km/h.... (nawiasem: mój szczękowiec i tak mi nie sprzyja okularom) Co do poczucia "jak się to robi" iśc do dobrego sklepu z kaskami, pokażą, przymierzysz. Macałem fajne pólmarkowe (markowe tańsze modele) i kusi mnie zrobienie prezentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No kask jest ...... wsadziłem łeb, ale uszy się zawijają ...... jest na to jakis sposób? Nie wiem czy dobry czy nie ...... troszke podbródka ma wystawać? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Kominiarka? A nie za gorąco? Jeszcze okular muszę wcisnąć :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Kominiarka? A nie za gorąco? Jeszcze okular muszę wcisnąć :DAle tej fajki z avatara już nie wciśniesz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mam jedną fajną , spróbuje z nią :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Co Wy z tymi uszami? To nie można wcisnąć palca żeby poprawić? Jak nie to kask jest za mały. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No ale nowy musi się troszkę rozejść, co nie? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No powinien. W każdym razie nigdy nie miałem wątpliwości co zrobić z uszami jak się zawijają :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dobra, zaraz dzieci idą spać to sobie posiedzę w kasku i może uda się uszy odwinąć :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Przyklej taśmą albo super glue. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Kominiarka i tak się przyda, żeby nie zapocić od razu wyściółki - kominiarkę łatwiej wyprać... no i uszy się nie zawijają... i nie oderwiesz ich przy ściąganiu.Wiem co piszę - sam mam uszy sporo odstające i bez kominiarki tylko krzywdę sobie robię. Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi