MisterDui Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Cześć. W moim MTX są tylko 2 biegi 1-2 a zamiast 3 biegu to luz i nie ma 3,4,5,6 biegu. Stało się to kiedy skoczyłem na skoczni i się wygrzmociłem na prawy bok i poszła chłodnica. Ostatnio jechałem i wywaliłem lewą stronę się przy prędkości 3-5km/h :laugh: bo wjechałem w fosę i biegi wróciły 3,4,5,6 ale gdy z trójki wrzuciłem na 2 to po tym znowu nie było 3,4,5,6 biegu. Czuje że dźwignia od zmiany biegów na wyłączonym moto nie ma pełnego skoku z 2 na 3 biek. Dodam że to MTX 125R 93r. Wersja WłoskaCo to może być :banghead:Z góry dzięki :D Edytowane 23 Lipca 2015 przez MisterDui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 wszystko tak najprościej .......... ewentualnie mogę rozłożyć talię kart tarota i powróżyć albo do wróżbity macieja zadzwonić........... trzeba rozebrać silnik i zajrzeć innaczej nikt ci nie powie przez internet... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi