Gość Visuz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Spoko, tylko nie bierz na nią kredytu we franku. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 :-) po to są żeby je w miarę możliwości spełniać :biggrin: :biggrin: :biggrin: właśnie nikt mnie z tym zakupem nie rozumię :banghead:Od razu nikt. :)To jest jeden z najlepszych motocykli w historii. Nie patrząc nawet na podział w kategoriach "tematycznych", chyba każdy kumaty powinien wiedzieć o co chodzi.Jeśli ta faktycznie jest taka igieł nad igieły, to ja się nie dziwię wcale na widok ceny, tylko szczerze zazdroszczę. :) Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No ale co konkretnie jest takiego najlepszego poza ceną w tym motocyklu? Że się nie psuje? To chyba za mało? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No ale co konkretnie jest takiego najlepszego poza ceną w tym motocyklu?Że się nie psuje? To chyba za mało? H O N D A. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 H O N D A. :biggrin:Sorry, nawet mi nie drygnął :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No ale co konkretnie jest takiego najlepszego poza ceną w tym motocyklu?Że się nie psuje? To chyba za mało?Jest zajebisty, bo ma podwójne okrągłe światła. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jest zajebisty, bo ma podwójne okrągłe światła.Te też majo :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeszcze ten do kompletu. Ale Africa jest najlepsza. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez ZIGGI Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sorry, nawet mi nie drygnął :) honda jest jak vtx -pełnia magi której zwykli śmiertelnicy nie czują....... każda honda ma chyba ceny z dupy ? nie wiem jak szosowce czy czopry ( ale też chyba są drogie bo lefty zawsze marzył o hondzie szadoł a mimo że miał chatę na wypasie stać go nie było ) ale offroady wszystkie mają ceny z dupy -xr 250 droga , xr 400 droga , xr600 droga , xr650l znośnie ale 650R dramat z cenami :D tanie są tylko mtx-y :D te podwójne lampy są seksi ja swojego czasu polowałem na xrl250 baja( na rybkę do pracy itp ) o taką http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20XLR%20250R%20Baja.jpg ale co x czasu jest jedna sztuka na allegro i kosztuje 5-6 tys rupiec z 91 roku z połową motocykla do poprawki i nie mam narazie tyle kasy :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jakbym miał trochę gelda w zanadrzu to jechałbym po to : http://olx.pl/oferta/africa-twin-xrv-750-rok-2000-tesco-CID5-ID9Hhd7.html#a8c2ddecf3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 I do Afryki pasuje termostat od Tico, a wkłady reflektorów od Poloneza. Żyć nie umierać.Czy ja wiem czy taki termostat od Tico dał by mi szczęście w motocyklu ;)Wolałbym żeby był lżejszy i mocniejszy :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi