Sherman Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nieśmiertelny, wielkie gratulacje! Pierdyknąć taki czas na pierwszej rundzie po zimowej przerwie... widać, że waleczny z Ciebie zawodnik! :) Tak trzymać!!! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dzieki ,a bylem tylko na 1 dniu SD dwa tygodnie temu :)Chwilowo mialem czysta glowe wiec poszlo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nieśmiertelny MEGA MEGA MEGA!!! a co za proces? Nie czaję bazy. A tak bajdełej przecież Rinas też na podoim był :laugh: Pierwsze koty za płoty gaz opór Paweł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 No wkurw jest, że tyrasz całą zimę a na kresce staje dwóch przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 No super :) Widzę, że wielu forumowiczów startuje. Trzymam kciuki !Ja w tym sezonie treningowo, ale na pewno bardziej intensywnie, niż w zeszłym :) A w przyszłym zobaczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ciekawostek troche było, w Rookie600 było kilku fajnych debiutantów ;) Jeden nawet dojechał jako 5ty w sobotę, kręcąc 1,42 na praktycznie seryjnym gsxrze.Hyhyhy... Smelka ze Szczecina. Straszny wariat ;-), wygrał Gymkanę w ubiegłym roku, a i jak widać nawet na torze potrafi pokazać ;-).Zastanawiałem się jak mu pójdzie tym ogórkiem i jak zobaczyłem po wynikach, źle nie było. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak by ktos mial chote ogladnac :) to podrzucam linka do mojego wyscigu z soboty.Dzwiek slaby ale poprostu kamera rezerwowa :) no i zapomnialem z tego wszystkiego przed wyscigiem umyc szybki ,ale cos tam widac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 oj oj zielone bywało :laugh: fajnie się ogląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Moi Drodzy, a może ktoś wie co dzieje się z Panem Januszem Oskaldowiczem? W piątek widziałem go jak spacerował między namiotami, a na liście startowej się nie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) W 2020 roku w tym pucharze http://www.scigacz.pl/Budzetowe,sciganie,od,kuchni,zaczynamy,26430.html będzie można liczyć na pełne obłożenie. Już celuję w s1000rr, będzie wtedy young... Edytowane 18 Maja 2015 przez M a D a F a K a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No ładnie Kamelek :) bardzo lubię takich ludzi jak Ty, fajny artykuł i powodzenia w sezonie 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Super ! bo liczy sie radocha i satysfakcja z wlasnych postepow , raz mniejszy kroczek raz wiekszy czasami sie nawet czlowiek cofnie ale wazne zeby robic to co sie kocha .Tak trzymac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Super! Jak się czyta takie rzeczy to to od razu większa motywacja aby samemu działać ! :) Ja w tym sezonie chcę zebrać trochę doświadczenia i w przyszłym sezonie może Rookie 600. Robię też podkład pod szukanie sponsorów/partnerów na przyszły sezon i założyłem FANPAGE : https://www.facebook.com/silesiaracing Zapraszam i jakbyście mieli jakieś sugestie to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Mam pytanie. Chciałbym przyjechać jako kibic na tor Poznań na wyścigi motocyklowe. Ile kosztuje wejściówka, czy są dobre miejsca widokowe, czy wcześniej gdzieś trzeba zaklepać bilet, czy jest możliwość oglądania motocykli podczas ich serwisu? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi