Kuśmier Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tak jak w nazwie.Rocznik 86.Do wymiany Korbowód,łożyska na wale,tarcze sprzęgła i tylna opona.Cena do negocjacji. http://olx.pl/oferta/honda-xr-600-r-CID5-ID8CeT7.html#5afc3d4e11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ta cena to tak na poważnie czy dla jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 za 2,5k też będzie stało i stało :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuśmier Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Przy zakupie zapłaciłem za nią 2 i pół :) Sporo mnie kosztowały części do niej,które leżą na półce.Wiem,że cała kwota nie zwróci mi się.Jeżeli nie sprzedam,to kiedyś dokończę remont lub pójdzie na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Twój motocykl, Twoja cena, ale podpowiem - jeśli motocykl rynkowo jest warty np. 5000zł to nawet jak wsadzisz w niego ze 3000zł, zrobisz mu remont silnika, założysz nowe opony, nowy napęd, hamulce itp. to sprzęt nadal jest warty te 5000zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Twój motocykl, Twoja cena, ale podpowiem - jeśli motocykl rynkowo jest warty np. 5000zł to nawet jak wsadzisz w niego ze 3000zł, zrobisz mu remont silnika, założysz nowe opony, nowy napęd, hamulce itp. to sprzęt nadal jest warty te 5000zł :) Prawda, albo góra 5500. Na pewno jednak nie można dodać ot tak sobie kwoty jaką się w niego wsadziło :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) w takim stanie jak jest teraz 1500-2kpln jest warta rynkowo ...... zdrowa xr była kiedyś warta 6-7kpln , teraz trochę spadły ale nikt ci 4kpln nie da , żeby korba waliła ale moto odpalało i było w całości to była by nadzieja na frajera ale takto lipa....włożyć w nią trzeba pewno z 2kpln a 6kpln za xr600 bez papierów to delikatnie mówiąc średni biznes......... Edytowane 22 Stycznia 2015 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuśmier Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Nie wystawie za 2 i pół + gratis części za 2 tysiące...Wolałbym ją za stodołą postawić żeby ruda ją zjadła.Nikt się nie zainteresuje w przeciągu ferii to idzie na części. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Kuśmier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A ile z części wyszarpiesz jak piec w proszku, rama bez dokumentów, z tysiaka? Jakby nie patrzeć to dupa zawsze z tyłu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Nie wystawie za 2 i pół + gratis części za 2 tysiące...Wolałbym ją za stodołą postawić żeby ruda ją zjadła.Nikt się nie zainteresuje w przeciągu ferii to idzie na części. Na części do dopiero popłyniesz :) a i sprzedawać będziesz przez rok i zawsze coś zostanie Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuśmier Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Spam,spamem pogania.Jeden przez drugiego mówi ile jest warta,ile weźmiesz.Sprzedam to sprzedam,nie to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 I tak trzymaj :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Sorki za OT, ale i tak tego mnóstwo.Poszukaj może jakiego forum Hondy "krosowatej". Może tam będzie łatwiej i sprzedasz w całości. No i wrzucaj wszędzie gdzie mozliwe, fora motocyklowe i nie tylko, fb, nk itd. itp.A tak na marginesie jak widzę 10-12 letnie opony do moto po 200-250 zł to szlag mnie trafia. Częśto też widzę opony z 2010 czy 2011 i tylko 50 zł tańsze od DOT'u z 2014 roku. Eeeeech, Polak zawsze chce tanio kupić dobrą rzecz a sprzedać goowno za milion.Podobnie zresztą robi mój teść wystawiając oponę z 2008 r. za 200 zł. Szkoda tylko, że korzysta z mojego olx'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Widziałem ogłoszenie, miałem nawet zajechać jak byłem w Lipsku... no ale aż takiej chojności w sobie nie mam (choć chętnie XR kupiłbym). Zrób silnik i dopiero ogłaszaj, inaczej tego nie sprzedasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Masz fantazje !! Ale powodzenia :p Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi