mabxpl Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam, co morze byc przyczyna grzechotania/chalasu przy ruszaniu yzf 750 chalas wystepuje tylko przy ruszaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Pewnie taki metaliczny odgłos? Mi tak kiedyś zużyty łańcuch rozrządu dawał o sobie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 obstawiam napęd alternatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabxpl Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 jak sprawdzic naped alternatora?Mechanik powiedzial mi ze te motocykle tak maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 jak sprawdzic naped alternatora? Mechanik powiedzial mi ze te motocykle tak maja. zmień mechanika Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabxpl Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tzn. Powiedzial dokladnie ''te sprzegla tak maja '' Slyszalem ze yzf ma taki sam kosz jak xj 600 a w xj faktycznie tak kosz stuka ma ktos pewne info co do kosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ??? Nie zauważyłam, żeby mój tak miał... więc nie tędy droga - powodzenia. Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 XJ 600 owszem stuka ale nie grzechocze przy ruszaniu. Jeśli tak jak w xjocie jest łańcuch pierwotnego przeniesienia napędu to na niego bym stawiał. Z tym że wymiana jest nieopłacalna bo trzeba rozpołowić silnik. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabxpl Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mag dzieki za info bede szukal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi