AZI1982 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie znamy się - Tak mi się wydaje. Ale witam. W maju będę jechał Wrocław do Poznań potem w Obornikach w lewo do Wałcza i potem Wiesiólki i Tarnowa finał w Zabrodziu do domu letniskowego. Jak masz czas na relaksującą jazdę zapraszam z tym że skończymy w knajpie Bumerang (super placek po Węgiersku) w Łubiance. Do siebie pojadę dalej sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Nie znamy się - Tak mi się wydaje. Ale witam. W maju będę jechał Wrocław do Poznań potem w Obornikach w lewo do Wałcza i potem Wiesiólki i Tarnowa finał w Zabrodziu do domu letniskowego. Jak masz czas na relaksującą jazdę zapraszam z tym że skończymy w knajpie Bumerang (super placek po Węgiersku) w Łubiance. Do siebie pojadę dalej sam.Nie do końca to miałem na myśli. :biggrin:Poza tym nie jeżdżę z pojemnościami 125 w grupie, ponieważ są zbyt wolne i mają kiepskie przyspieszenie, a jazda z takimi prędkościami i z taką możliwością (a wlaściwie jej brakiem) wyprzedzania innych jest bardzo męcząca. Edytowane 26 Lutego 2017 przez grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 AZI1982 To masz w Tarnowie "Rybi puzon" gzie nawet Geslerowa się zachwycała super jedzonkiem a Ty jakieś placki po Węgiersku polecasz. A fuj :DNo to ja mogę podjechać zobaczyć sprzęcior :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZI1982 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) No widzisz drogi Panie. A ja 125 podróżuje szybciej niż poprzednim moto czyli Wild system 1600 ccm. Nie wiem dla czego tak po prostu jest. A jak wchodzą ostre winkle to jestem szybszy. Ale to i tak dla Ciebie za wolno🐢😂. 750 to zresztą też przecież w dzisiejszych czasach nie jest dużo. Zupełna norma. Średnia. A ja na moim sprzęcie robię coś czego inni nie robią, przynajmniej w masach plebejskich. Mi chodzi o wyzwanie i nie szukanie ułatwień we wszystkim. AZI1982 To masz w Tarnowie "Rybi puzon" gzie nawet Geslerowa się zachwycała super jedzonkiem a Ty jakieś placki po Węgiersku polecasz. A fuj :DNo to ja mogę podjechać zobaczyć sprzęcior :)A tak to prawda. Pamiętam od czego zaczynali. Tam też można fajne rybki kupić do domu. Bardzo chętnie się z Tobą spotkam. Lubię tam wracać. Jeśli jest tu opcja priv napisz numer lub maila. Edytowane 26 Lutego 2017 przez AZI1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZI1982 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witam,Znalazłem taki filmik - para jeździ 125 cc we dwójkę. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi