adziu Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jesteśmy w sibiu w drodze do Gruzji, fogarska na dzień dzisiejszy jest nie przejezdna, 200 metrów przed szczytem jest kupa śniegu, dojść można tylko na piechotę, rozmawiając z miejscowymi asfalt się podobno rozleciał po tej zimie. Mówią że jazda tam to morderstwo dla motocykla. Mamy awarie w bmw gs1200 stoimy drugi dzień, ale rano ruszamy. PozdrawiamTak wygląda GS w rumuńskie warsztacie po rozebraniu. Ja zmniejszenie fotkę to wyślę, bo na razie nie umie tego w telefonie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 O kurka tam mieć awarie ... chociaż zawsze w jedną stronę z górki... Szerokości w dalszej trasie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brii Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No to mi humor popsułeś - chciałem Transfagarską się za miesiąc przejechać :|Powodzenia w naprawie sprzęta, Sibiu to nie dzicz - są tam serwisy i dostęp do części, dobrze, że nic się nie sypnęło gdzieś z dala od cywilizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) haha... przypomniało mi się jak naprawiali Miciemu ułamane lusterko, chyba z 3h, tacy są Rumuńscy mechanicy. Normalnie mieliśmy bekę jak nic, nie ubliżając ogólnie Rumunom bo to wspaniała narodowość.No może poza jednym brzydkim Rumunem co za sklejenie dętki skasował 50ojro, i to sam musiałem koło wyciągnąć. Edytowane 26 Maja 2014 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tak to wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 to jest Wasz GS? ja pitole to wygląda jak grubsza awaria i większa robota normalnieA co do fogarskiej to zatem się cofnąc i spróbować transalpinę. Tam świeższy asfalt więc może większe szanse że się nie rozleciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tak to nasz GS, transalpina przejezdna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 On będzie jeździł Oo ???haha... przypomniało mi się jak naprawiali Miciemu ułamane lusterko, chyba z 3h, tacy są Rumuńscy mechanicy. Normalnie mieliśmy bekę jak nic, nie ubliżając ogólnie Rumunom bo to wspaniała narodowość.No może poza jednym brzydkim Rumunem co za sklejenie dętki skasował 50ojro, i to sam musiałem koło wyciągnąć. Na trasie trafił się też jeden brzydki Węgier co ukradł Robertowi binokle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 XT się nie psuje, a GS jak widać na obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulczao Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Cholera nie za specjalnie wygląda ta twoja GS-ka. Skąd info o stanie fogarskiej, skoro jest zasypana to jak zobaczyli, że się rozpadła? To pewne wiadomości? Kurcze pytam, bo z 3 tygodnie mam zamiar tam jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 jakie wgl były objawy tej ,,awarii" w GSie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 fogaraska już dwa lata temu nie nadawała się do zamykania opony- trasa bardziej rekreacyjno widokowa i myślę, że nie będzie tak źle z tym asfaltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 fogaraska już dwa lata temu nie nadawała się do zamykania opony- trasa bardziej rekreacyjno widokowa i myślę, że nie będzie tak źle z tym asfaltemCBFem i po szutrach pojadę :DZresztą dwa lata temu widziałem sporo motocykli na szutrach :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adziu Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To akurat nie moja GS tylko kumpla. Z 4 jedzie nas 2 jesteśmy już pod granicą turecka, dziś rano padła jeszcze pompa w afryce i chłopaki mieli jechać na noc. W GS twierdzili ze padła skrzynia biegów dlatego zaczęli rozbierać od przadu, okazało się ze to krzyżak na kardanie. Chcieliśmy wczoraj przejechać się czekają na naprawę, na fogarska ale po rozmowie z miejscowymi nie pojechaliśmy, dzwonił nawet mechanik, fogarska jest zasypane 200 metrów przed szczytem. Napisze jutro coś więcej jak się ogarnę na wieczór, bo czekając na Afrykę jak zrobią (szukali pompy) wyjechaliśmy dopiero o 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) W GS twierdzili ze padła skrzynia biegów dlatego zaczęli rozbierać od przadu, okazało się ze to krzyżak na kardanie. Jakie to szczęście że koło ściągnąłem sam :-) Edytowane 27 Maja 2014 przez wajzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi