przemek96 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ale my Polacy to chyba mamy takie szczęście do takiej rang wyścigów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ale w pierwszym wyścigu przez chwile 13-ty jechał. Wyprzedził Torresa nawet. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No jechał 13, spadł na 15 i ten zjazd do pit lane, nie pokazywali nic ale zapewne na zmianę gum. Niby trzeba ryzykować i to pewnie była nadzieja na powtórzenie jednej z rund motogp, ale trochę nie poszło. 13 pozycja to byłby nie lada sukces. W drugim wyścigu było też nieźle, ale po chwili, momentalnie spadł na 20 pozycje, zapewne gdzieś przestrzelił, a później już wiadomo. Obstawiam że jakby pierwszy wyścig poszedł bo myśli to w drugim było by więcej luzu Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Te transmisje to o kant dury obić,pokazują cały czas pierwszą trójkę jakby nie mogli co jakiś czas pokazać co się dzieje na dalszych pozycjach, tym bardziej jak jest jakaś walka :angry: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Co do transmisji to zgadzam się. Porównując do motogp to słabo, non stop czołówka, zero powtórek wyprzedzen i ciekawszych zdarzeń. No to jeżeli usterka u Szkopka to siła wyższa. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 w drugim upadł na jakimś rozlanym oleju. Ogólnie widać w nim (pomimo 40 lat i małego doświadczenia na arenie międzynarodowej) że ma potencjał i co jak co ma największy talent z pośród naszych rodaków. Miło było oglądać naszą flagę na grafice wyników. :) W tym sezonie zawiódł mnie A. Pasek sadziłem że w tej R6 będzie walczył o pudło, tak było na początku ale coś się zacięło, wiem drobna kontuzja też tam była ale jednak sądziłem że będzie dużo lepiej.Na duży + Przemek Krajewski widać u niego progres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 prawdziwy killer ma pompę paliwową :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ducati drugie!! :biggrin: Brawoo Chaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Fajnie komentował na ostatniej rundzie Szkopek, podobało mi się, czuć od niego tą ogromną wiedzę, a to bardzo ważne przy komentowaniu wyścigu.Jest szansa, że za rok będzie startował na Yamasze w teamie Abrahama, negocjacje trwają.Rea w tym roku zniszczył konkurencję i kolegę z zespołu, Sykes widać nie za bardzo lubi team partnera ;) Jestem bardzo ciekawy co pokaże Yamaha w następnym sezonie, czy Gintoli się odnajdzie na nowym sprzęcie, może być z nim różnie patrząc jaki miał sezon na Hondzie :) Lows będzie szybki ale czy równy trudno też powiedzieć :) bo ten sezon był w kratkę dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) http://m.crash.net/wsbk/news/226311/1/hayden-curious-to-discover-place-in-wsbk-order.html Hayden po testach. Jak na moje bez sponsora nie dadza rady być konkurencyjni w tym roku. Czas pokaże. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Bimbak Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) WTF co za fota :laugh: Edytowane 29 Stycznia 2016 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi