szramer Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 tyle ze wino sie niepsuje od stania jak ducati :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 tyle ze wino sie niepsuje od stania jak ducati :laugh: Widać że się nie znasz na Winie .... :D Nigdy nie jadłeś galaretki?!?! Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 No ale wino im starsze tym droższe. A kto by chciał jeździć 20 lenim, chyba najbrzydszym motocyklem jaki wyprodukowała ludzkość Ducati Paso? Nie zawsze mieli dobry gust w fabryce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Hehehe, ja m.in jedżę i wcale mi się podoba Lodówka :icon_mrgreen: ...całkiem sensownie zrobiony motocykl, wymieniłbym tylko koła na 17 cali znaczy ludzki rozmiar...Duży zbiornik. wygodny również dla pasażerki, mało pali, nieźle hamuje, w lusterkach wszystko widać w miarę bezawaryjny i prosty jak budowa cepa...na dodatek, Paso 750 Limited wyprodukowano 100 sztuk ... za parę lat niezły klasyk będzie już teraz zagramanicą Limited ma cenę... Pozdr. J-999 P.S. A najbrzydszy motocykl to :1. Hayabusa - mego kumpla2. R6 - mojego brata3. CBR 900 1998 - Śp. Mrozka Edytowane 25 Września 2013 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Że sensownie zrobiony to możliwe, może nawet fajnie się na nim jeździ ale chyba nie powiesz, że ładny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 DE GUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 To tak jak z dobrym winem ........ sikacze schodzą w ilościach setek tysięcy butelek rocznie..... a dobre wina które troszkę kosztują sprzedają się w ilościach setek może maxymalnie kilku tysięcy butelek rocznie :D Klod, srednio dobre wino kosztuje mniej wiecej 10 € za flaszke, dobre 20,- 30 to juz b. dobre tyle, ze mlode rocznikowo, sa drogie, bo winice doliczaja sobie kilka Zloty rocznie za lezakowanie - koszty magazynowanie. tyle ze wino sie niepsuje od stania jak ducati :laugh: Ales pojechal ! :icon_mrgreen: Szramer, psuje sie, dlatego trzeba je co Jakis czas przelozyc / obrocic. Nigdy nie jadłeś galaretki?!?! Jadlem 96 % w Norwegi, notabene zabarwiona na rozowo, a podawali w strzykawkach 20 cm3 :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 KS ..... sorry ale dalej piszesz o sikaczach ...... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 decyzja zapadla 1098s idzie do sprzedania , po wizycie na torze skreca to jak autobus(cos jak stary fajzer1000) , bez zmiany polek sie nieobejdzie co kwalifikuje do klasy superbike a nie superstock, wiec moge teraz sie zgodzic z innym(myslalem ze to tylko historyjki na padoku) , hamulce silnik zajebioza , zawiecho zero feedbacku , bez taczki pieniedzy nienadaje sie to do scigania , teraz fani ducati moga na mnie wieszac koty :laugh: , o pekajacych bezpiecznikach i regulacji wysokosci tylnego zawieszenia niewspomne :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No bo trzeba było brać 1098 R, które ma regulowaną półkę jak poprzednie generacje np. moje 999 ma :icon_mrgreen: ... ale szanuję decyzję nikt kotów i psów nie będzie wieszał, bo to karalne :-) Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 No bo trzeba było brać 1098 R, które ma regulowaną półkę jak poprzednie generacje np. moje 999 ma :icon_mrgreen: ... no wlasnie mowie o tej taczce $$ zeby jakies czasy krecic bez walki ze sprzetem :huh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No i EnduroDucati się zes...ało :icon_mrgreen: ... Ale to z mojej winy, bo sposób eksploatacji daleki był od tak przyjętego przez moich rówieśników "pyrkotania"...co prawda, nie jest to awaria uniemożliwiająca powrót o własnych siłach do domu,( 1 iskra jest - działa)..Moto już rozebrane, i już chyba wiem co poszło, moje lutowania kabli od impulsatora przedniego cylindra na szybko - prawdopodobnie nie wytrzymało, i się rozeszło... muszę na przyszłość lepiej się przyłożyć, a to wszystko przez to, że szybko chciałem pojeździć...Hehe, jak go rozebrałem, to się zdziwiłem jak upier.... .. lony może być motocykl, wszędzie błocko i piach... oj ... czeka mnie też porządne czyszczenie... Żeby odreagować, karnąłem się 999 do Ryśka z Jedwabnego, potem do braciaka i z powrotem, co dało się zauważyć: blaszanki bardzo szybko, zapomniały, że istnieją dość szybkie motocykle i prawie każdy wymuszał na mnie pierwszeństwo... tak więc uważajta na siebie!!! Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kiedy 999 sprzedajesz .... jakieś? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Niczego nie sprzedaję, mam jeszcze zamiar dokupić coś z Ducati...oczywiście też w formie zestawu do samodzielnej wydumki... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No i przyczyna awarii wykryta, jednak lutowanie na szybko zdało egzamin... Nie zdał egzaminu za to japoński impulsatorek firmy Nippondenso, jako, że są dwa i jeden jeszcze dobry, chyba wymienie oba od razu.... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi