Gość Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No bracie! kibicujemy Tobie tutaj wszyscy :)Piekne krajobrazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Mega wyprawa:) I masz super włosy aż chce Swoje zapuścić:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 No nieźle, nieźle 4655m n.p.m. i jakie bajeczne widoczki.Nic tylko pozazdrościć i pogratulować. :) P.S.Ciesz się, że pogodę masz świetną. Mnie przez trzy dni przemoczyło a potem na koniec spadł śnieg w takich trochę mniejszych górkach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) bedac w kazachstanie skonczyla mi sie benzyna.. calkowicie.. bardzo szybko udalo mi sie zatrzymac jakiegos diesla, ktory przypadkiem mial przy sobie 50 litrow benzyny.. dziwny przypadek, nie? :) загрузить картинку (imageshack sie ze*ral, wiec nie wiem, czy wklejac foty, czy innym razem.....)widoczki.. a teraz sluchajcie mojej opowiesci :banghead:przejechalem caly ten kazachstan w 4,5 dnia.. wjezdzam do rosji.. zatrzymuje sie w jakiejs pierwszej sensownej miescince.. ide do banku wymienic kase na rosyjskie ruble.. babeczka mowi, ze nie przyjmuja tenge (waluta w KAZ).. ide do drugiego banku.. babeczka mowi, ze tu mi nikt nie przyjmie tenge.. a gdzie przyjma? nigdzie, moze w moskwie.. :banghead: :banghead: :banghead:jak pozniej opowiadam te historie ludziom w rosji, to wywoluje ona salwy smiechu.. widocznie sporo ludzi juz tak sie nacielo.. powiedzieli mi, ze te kraje sie na siebie poobrazaly i stad taka polityka..no ale co tu zrobic? w kieszeni okolo tysiac pln w walucie, ktorej mi nie chca przyjac w rosji..... ide do jakiegos mechanika (skad taki pomysl? :laugh: ) i mowie mu moja wstrzasajaca opowiesc.. on na to: "widzisz ten sklep? pogadaj z wlascicielem, on jezdzi po towar do kazachstanu".. no i kilka minut pozniej juz mialem portfel wypchany rublami :) Edytowane 16 Września 2013 przez yeuop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Hehehe dobrze że Ci sie udało:) bo bez kwitów to słabo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 rosja..czasem nieco chlodno.. skonczyl mi sie antykoltunator.. na szczescie w saratowie mieli.. chociaz drogie to.. ale czego sie nie robi dla swoich wlosow :)no i w koncu wymiana oleju...... prosze nie pytac, o ile przeciagnalem interwal wymiany oleju :banghead: nie powinienem jezdzic motocyklem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Niech mi jeszcze raz ktoś na forum obrazi Yeuopa!Chłop ma większe jaja, niż niejeden "podróżnik" na pięknym GS 1200. Yeuop - wielki szacun i wracaj cało i zdrowo na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Niech mi jeszcze raz ktoś na forum obrazi Yeuopa!Chłop ma większe jaja, niż niejeden "podróżnik" na pięknym GS 1200. Yeuop - wielki szacun i wracaj cało i zdrowo na forum!a Kto go obraził?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jakas specjalna ranga by sie przydala dla yeuopa. moze cos w stylu "Indiana Jones" czy "James Bond". Powodzenia Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie nawiązuję do tego tematu, ale Yeuop jest dość barwną postacią na forum i często ludzie czepiali się Go bez powodu.A mi On bardzo imponuje siłą charakteru i dążeniem do celu.Nie jeden "globtroter" przy Nim wymięka...Wielki szcun!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nie nawiązuję do tego tematu, ale Yeuop jest dość barwną postacią na forum i często ludzie czepiali się Go bez powodu.A mi On bardzo imponuje siłą charakteru i dążeniem do celu.Nie jeden "globtroter" przy Nim wymięka...Wielki szcun!!!Uwierz nie Tylko TObie, robi coś o czym każdy marzy i pewnie dlatego z zawisci sie go czepiaja:) Ale Olać ich i Yeuop i tak bedzie robic swoje (mam nadzieje):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Wielki Szczun? Dziwne. No pewnie, że każdy tutaj marzy w skrytości ducha o balecie czy smacznym snickersie co wieczór i rano. Ale takie rzeczy to chyba tylko w Anglii. No i Yeuop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Sa i tacy co marzą o balecie, ja miałem na myśli wyprawę, a co do snickersa to wole MArsa i moze być co wieczór z rana juz nie:P Edytowane 17 Września 2013 przez D0l0R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 bedac jeszcze w Murgabie, spotkalem pewna bardzo mila pare :) oto Marta i Bartek, od kilku miesiecy w podrozy.. dopiero po jakims czasie rozmowy zorientowalem sie, kim oni sa :) czy ktos wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Ano. To ci od książki "Byle dalej" i motocyklowej podróży dookoła świata. I na rowerach. Nawet pożyczyłam i czytałam ;). Poza tym było chyba o tym kiedyś w jakimś temacie na FM. Chyba. Albo na innym forum, już nie pamiętam. Czyli znowu ich pognało :). Edytowane 20 Września 2013 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi