janek dzbanek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Załatwione. Zwracamy wątek Yeuopowi, czekamy na relacje z kolejnych etapów wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Majkelpl zamilcz chociaż w tym temacie i zaśmiecaj pedalskimi czopkami.Dzięki za edycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Olalem pisanie na tym forum, bo wklejenie jednego zdjecia zajelo mi kilkanascie minut :banghead:A co ciekawe - na advrider.com dalo sie wklejac normalnie. No coz. Dobra, probujemy dalej :)No to wiec wrocilem po motocykl, ale bylo juz kompletnie ciemno. Pytam ludzi z parkingu, czy moge tu przekimac. No moge. Ale nie obok motocykla, bo motocykl stoi kolo workow ze smieciami, wiec w nocy lisy moga przyjsc. Lub niedzwiedzica :blink: O, dziala :)Stamtad przelecialem kawalek przez Slowacje. Tej czesci tego kraju nie znalem, bardzo ladnie. Potem wrocilem do kraju, by najesc sie nieco. Potem szybciutko przelecialem jakos przez Bieszczady. Troche rozkopana trasa na Komancze, ale i tak ladnie bylo. Przejazd na Ukraine bez problemu. Pamietam te czasy, jak ta granica wygladala nieco grozniej. Zapomnialem w domu wziac cos na przykrycie motocykla :) Na liczniku pojawilo sie 134814km - a to oznacza, ze mamy okragla rocznice. Mamy wspolnie przejechanych 100tys. km - czyli jestesmy skazani na siebie do konca zycia :) W koncu porzadne zarcie.. I lokalne ukrainskie sprzety..... sluchajcie, cos mi sie rypie i niektore zdjecia pomimo prob sa strasznie duze, nie wiem, o co chodzi..z odessy polecialem na dzankoja, feodosije, kercz..jeszcze po ukrainskiej stronie kupilem jagodzianke z ziemniakami.. pycha!! O wlosy dbam. Zdjecie zrobione dzis rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Bądź dzielny (w temacie wklejania zdjęć i opisów), bo to mój (i pewnie nie tylko mój) ulubiony temat, który czytam z uśmiechem od ucha do ucha :DJuż czekam na kolejny "odcinek" Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jeszcze po ukrainskiej stronie kupilem jagodzianke z ziemniakami.. pycha!! To chyba nie była jagodzianka, tylko ziemniaczanka albo kartoflanka :)Skosztuj ukraińskich czeburieków też pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na noc to chyba papiloty kręcisz , ze masz takie loczki rano :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nieźle, nieźle kolego. Czekamy z niecierpliwością na dalszą relację. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Super ! Czekamy na więcej, ale koniecznie ze zdjęciami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dawaj dalej, zajebiście się czyta :)I ogląda zdjęcia. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 To chyba nie była jagodzianka, tylko ziemniaczanka albo kartoflanka :)Skosztuj ukraińskich czeburieków też pycha.Eee, na bank to był pi-ro-żok, ale taki z pieca i trochę z innego ciasta niż oryginalnie. Zgadzam się z Luca - czebureki są super, ale nie wiem jak na Ukrainie, na Białorusi i w Rosji jadłam same same cudowne :) Mag. nie jest osamotniona - też czytam Twoje relacje z ogromną radochą i czekam na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Pojechalem do miescinki o nazwie Kercz. Tam w okolicy jest prom do Rosji. Juz tamtedy raz jechalem, kilka lat temu. W kolejce czekalo z ponad 100 samochodow. No ale mi sie spieszylo :wub:O mojej wyprawie na Kaukaz i nieudanej probie zdobycia ElGruza mozecie przeczytac tutaj: http://advrider.com/forums/showthread.php?t=525354 Widoczki ciekawe. Jade po wybrzezu do pierwszej wiekszej miesciny o nazwie Anapa, cobym kupil cos do pakuszania. No i w ogole ruble zeby jakies miec, bo narazie nie mam. Dobrze, ze benzyny mam duzo, zapasy wody tez jakies sa. W koncu znalazlem swoje szczescie. Teraz powazna sprawa. Zrobila mi sie dziura na wylot na dupie. Jak rozwiazac taki problem? Pytam powaznie. Uploaded with ImageShack.us Jazda po wybrzezu az niemalze do Soczi to byl glupi pomysl. Duzy ruch na drogach, pierdylion turystow i w ogole. XT strasznie sie grzal, pieronsko goraco. Skrecam w koncu na wschod na Majkop i lece w gory. W koncu jakies bezdroza. A tu nagle sie zastanawiam - czy ja naprawde jestem na Kaukazie? Myslalem, ze chcial zjesc XTka. No i lece w takim razie w gory. Widoczki fajne, kocham Kaukaz. Jestem tutaj trzeci raz, to moje ulubione gorki. Kobi! Karmie kotki! ;-) oczywiscie zaraz sie zbiegly tez pieski.. pora na karmienie XTka.. no i przejezdzam przez pewna fajna przelecz.. chlodno sie zrobilo.. widoczki takie, ze nie tylko och, ale i ach.. drzewo.. z tej przeleczy widac ElGruza - naprawde fajny widok.. ale zeby do niego doejchac asfaltem, trzeba zrobic ponad 100km.. to raczej muzulmanska czesc Rosji.. kto zgadnie, dokad jade? czasem mozna tam spotkac tak wyglodzone pieski, ze............ :( i nikt nie ma odruchu, by im cos rzucic do jedzenia.. tu sie rozkladam na noc.. po chwili przyjezdza gosc z policji (kurcze - w Rosji juz nie ma milicji.. jak to sie stalo? jak tu ostatnio bylem, to jeszcze byla) i mowi, zebym tu nie spal - ze jest niebezpiecznie.. wiec rozlozylem sie na noc kolo posterunku policji.. slaba fotka wyszla.. pisze mi tu TOO MANY PICTURES - no to jak tu wgrac kolejne obrazki? reszta narazie na advrider.com odezwe sie moze z kazachstanu, pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Yeuop razem z koleżanką z roboty (pochodzi z Ukrainy) czytamy i oglądamy relację z podróży :D hehehe ona tylko powtarza „odległe rubieże pokazuje, on tak sam na motocyklu, brak mu chyba adrenaliny tu, on to jest hardkorem, niech on uważa i będzie w stałym kontakcie z Wami” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Starczy Ci kasy na telefon ?? Wysyłanie zdjęć pożera dużo $.A dziura w d*** rzecz normalna ... :laugh: :icon_mrgreen: . Pampers lub srebrna taśma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jak dla mnie rewelacja, przyznaję że szczerze zazdroszczę tego wyjazdu i konsekwencji w działaniach. Myślę, że czas powoli zmieniać nick Yeuopie, dezaktualizuje się on w szybkim tempie.pzdr Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushmaster Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Też zazdroszczę, chociaż wiem, że nie umiałbym się na coś takiego zdobyć :( Gratulacje i kontynuuj :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi