Jankes1977 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam, wczoraj skradziono mejemu dobremu kumplowi Gieesa Adventure 1200 rocznik 2009. Pierdoleni złodzieje wbili się tyłem terenowym Nissanem Patrolem '86 rok w witrynę salonu gdzie stał, podczepili przyczepę i uciekli. Niczym w USA... Pewnie pójdzie na części, może sprzedadzą jakiemuś gościowi co nie wie i się nie zna... Na monitoringu widać że nawet nie szukali innych bike'ów tylko od razu uderzyli do tego. Poszedł bez kufrów bocznych, łącznie z ZUMO 660. Dajcie znać gdziekolwiek możecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 czy to było może w Chybach u speca od wydechów ???bo ja słyszałem o czymś takim ale słyszałem że tak ukradli tydzień temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Lepiej od razu dorzuc VIN tego GSa Pozdr. F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 A ten patrol nie był przerobiony trochę do offroadu ? Nie miał z boku takiej grafiki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Vin WB103800X9ZW76239 Niestety na monitoring u nie widać czy sa naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Motocykl się odnalzał, porzucony w lesie. Dzięki za wszystkie PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 To taki ambaras o przyczepkę? ;)A tak serio to dobrze, ze sie znalazł. W jakim stanie? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 W lesie jak się na Wiry jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilant Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 napisz coś więcej bo to nie codziennie znajduje się swój motocykl w lesie, nienaruszony, ot tak poprostu? szczerze jakby mi taką beeme ukradli to tylko harakiri zostaje, więc autor to pewie teraz nie będzie odpisywał tylko jeździł ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dokładnie, też jestem ciekaw co i jak. Chciałem kupić sobie GSa ADV ale często czytam o kradzieżach tych motocykli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dokładnie, też jestem ciekaw co i jak. Chciałem kupić sobie GSa ADV ale często czytam o kradzieżach tych motocykli...Czytasz niekoniecznie to, co trzeba.Kupuj. Kradną niespecjalnie częściej, niż inne. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes1977 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Grzybiarze znalezli na poligonoe w Biedrusku. Bez zumo 660 reszta prawie nietknieta. A gsa i tak warto kupic bo to udany motorek jest. Ale to inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Odnaleźli bez żadnego "znaleźnego" czy Właściciel wcześniej coś zapłacił za znalezienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Do kupienia powiadasz, a gdzie inny temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi