Piotr Dudek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zapraszamy Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zapraszamy serdecznie wszystkich jeżdżących motocyklami forumowiczów Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 przez ten cały czas klub istniał? z tego co pamiętam (może mnie pamięć myli) to jakieś parę lat temu pisałeś o wskrzeszeniu klubu. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 przez ten cały czas klub istniał? z tego co pamiętam (może mnie pamięć myli) to jakieś parę lat temu pisałeś o wskrzeszeniu klubu. Zadajesz dziwne pytanie w tym temacie i nie wiem jak Ci odpowiedzieć aby Cię nie urazić bądź wręcz obrazić.Może to ze względu na wiek lub niedouczonego wykładowcę historii masz braku w swojej wiedzy o latach 80 tych ubiegłego wieku.W czerwcu 1978 roku nasz klub został zarejestrowany oficjalnie przy Delegaturze Automobilklubu Śląskiego Huty Katowice i rozpoczął swoją działalność organizując wiele imprez masowych. Kilka lat później komunistyczni zbrodniarze wypowiedzieli wojnę robotnikom i rozwiązali wszystkie organizacje na terenie kraju poza własną przy okazji strzelając do własnych obywateli.Ale nie możesz o tym wiedzieć ponieważ nie było Cię jeszcze na świecie młody człowieku.Resztę opowiem Ci chętnie przy ognisku w sobotę o ile jesteś w stanie pokonać tak długą trasę swoim motocyklem :biggrin: . Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Było pytać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Było pytać? :)kto pyta nie błądzi :) Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 to nie jest dziwne pytanie a raczej prośba o sprostowanieniestety wiele osób w środowisku ma tendencje do nadinterpretacji a nawet do przekłamywania faktów - swojego czasu kongres w tym brylowało ile tytuł tematu może być prawdziwy to tekst z Twojej pierwszej grafiki jest po prostu nieprawdą co sam potwierdzaszco do oceny historii lat 80tych to nie będę tego komentował - niemniej to jest Twoja własna interpretacja Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Tak jak u rybakow :).Czy to takie wazne ze mogl miec przerwe w dzialalnosci ?Grunt ze dalej istnieje.Wszystkie moje kluby juz przestaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Dla mnie też mało istotną kwestią jest fakt, że przerwa wyniosła prawie ćwierć wieku.Najważniejsze, że działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 to nie jest dziwne pytanie a raczej prośba o sprostowanieniestety wiele osób w środowisku ma tendencje do nadinterpretacji a nawet do przekłamywania faktów - swojego czasu kongres w tym brylowało ile tytuł tematu może być prawdziwy to tekst z Twojej pierwszej grafiki jest po prostu nieprawdą co sam potwierdzaszco do oceny historii lat 80tych to nie będę tego komentował - niemniej to jest Twoja własna interpretacja Nie ma zamiaru wdawać się w dalszą dyskusję ale zaznaczyłem Twój tekst którego nie miałeś prawa napisać ze względu na swój wiek ponieważ poważasz fakty historyczne i nie szanujesz w ten sposób pamięci zastrzelonych rodaków i tysięcy prześladowanych ofiar zbrodniarzy komunistycznego reżimu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 temat trochę zszedł na politykęjak najbardziej mam prawo do oceny historii bo to co się działo w latach osiemdziesiątych ma bezpośredni wpływ na kształt naszego państwa dzisiajnie podważam faktów, nie neguję tego, że były ofiary niemniej Twój opis z ostatniego posta bardziej pasuje do lat bezpośrednio powojennych a nie późnego PRL-uno i nie rób z siebie bohatera bo rzut cegłówką w ZOMO Cię nim nie robiCi jak to nazywasz "prześladowani" rozpieprzyli wszystko co było do rozpieprzenia, wszystko co budowały poprzednie pokolenia (w trudnej rzeczywistości) a teraz siedzą na stołkach i zapychają mordy ostatkami tego co został do rozsprzedania. Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dla mnie też mało istotną kwestią jest fakt, że przerwa wyniosła prawie ćwierć wieku.Najważniejsze, że działają. Działają nieprzerwanie a ta rzekoma przerwa dotyczy okresu pomiędzy decyzją komunistów a ponownym zarejestrowaniem klubu w KRS.Przygotowania w pełnym toku i oczekujemy na pierwszych gości już w piątek.Dla bojowo nastawionych będzie nawet strzelnica :laugh: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 To zabrzmiało jak osobiste zaproszenie :), dziękuję bardzo, ale nie skorzystam. Weekendy spędzam zwykle na działce tzn. upijam się tam do nieprzytomności :biggrin:. Naturalnie żartowałem z tą nieprzytomnością. Zloty i kluby to nie moja bajka, nie znam się, ale myślę, że mało jest klubów z takim "stażem" jak Wasz. I właśnie za to należy się szacunek, przynajmniej ja tak uważam. Niech no ja sobie przypomnę, co ja robiłem w czerwcu 78'? Srałem w tetrę, a mój tata niszczył sobie zdrowie na odlewni w FSC. Udanego zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 I już po zlocie.Było miło witać motocyklistów z całej Polski i nie tylko. Pogoda w kratkę ale ilość uczestników przekroczyła nasze oczekiwania.Dziękujemy za uczestnictwo i zapraszamy na następną imprezę.https://picasaweb.google.com/110432590038756850903/VC1978MCPoland35LecieKlubu062013#5895735067202915122 Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 No no, miny marsowe, kamizelki bojowe, nazwy klubow w wiekszosci "angielskie".Osobiscie pierwsze miejsce daje nazwie "rajders on the storm" :). A tych starych motocykli jakos nie widzialem, oprocz jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi