weterynarz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Już różne fragmenty motocykla zgubilem , zaakceptowalem to, wiem ze to tak musi być ale dzisiaj rano przed trasą zorientowałem sie ze brakuje śruby łączącej bak z ramą . Moje pytanie brzmi co wam odpadlo z harasia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nie wiem czy to można uznać za część Harleya ale...Zgubiłem w lesie na korzeniu babe :), coś gderała że nie ma się czego trzymać i że za szybko, ja jej na to że trzymaj się moich uszu, ale im bardziej gderała tym bardziej ja w palnik, no i poszła na większym korzeniu w krzaczory Do codziennej jazdy mam zdjęte sakwy, gmol i tylne oparcie do którego była przyzwyczajona się trzymać, przeszkadza mi ta cała graciarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgubiłem w lesie na korzeniu babe Jezeli swoja to pol biedy :icon_mrgreen: Jak obca, to faktycznie Problem :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jezeli swoja to pol biedy :icon_mrgreen: Jak obca, to faktycznie Problem :icon_mrgreen: :crossy:Ks obce się jakoś nie gubią :icon_mrgreen:, chociaż , ułatwiło by to sprawe, nie trzeba by ich nawet wyciągać z tych krzaczorów, tylko od razu obejrzeć jak mocno obiła pupe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak to bywa, czasem jakieś teile znikną z motonga podczas jazdy. Dlatego harleyowcy jeżdżą tak wolno żeby widzieć gdzie części odpadły. Jak kiedyś zgubiłem nawet śrubę bloku silnika, tą długą pomiędzy cylindrami. A poza tym wiele drobiazgów. Najpierw ramkę a potem odblask który w niej był, z kufra bocznego. Kupiłem nowe zamki do kufra głównego, założylem i wyjechałem. Jak wróciłem to już ich nie było. Ram tlumik mi się odpiął od kolektora, ale to akurat spoko, całkiem fajnie wtedy gadał. Pokrywka radia którą zdążyłem złapać w locie, przyciski z kierownicy niestety za małe były, tylko coś śmignęło koło nosa... Poluźniona klema aku, śruba pokrywy głowicy ostatnio. A nie wiedziałem o tym, dopiero jak dojechałem do domu to zauważyłem olej silnikowy wszędzie od przedniego błotnika do tylnego a po drodze moje spodnie. A ja głupi całe 20km byłem zafascynowany że WD40 z posmarowanej linki sprzęgła wspina się po niej od regulacji aż do klamki i na moją dłoń, dlatego tłustą klamkę mialem. :banghead: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/460999_545977075440924_2056471455_o.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 U mnie nie było tak hardcore'owo, chociaż.... Parę razy odpadł mi lewy tłumik ( na szczęście wisiał na uchwycie), w sobotę miałem niespodziankę: jade sobie spokojnie 70-80, a tu cos zaczęło napierdzielać... Zatrzymać nie miałem sie gdzie, pociągnąłem jeszcze kilka kilometrów, a tu poluzował mi się lifterblock tylnego cylindra. Wyciągam narzędzia, a tu dwunastokątnej 1/4" brak... Na szczęście koledzy podskoczyli do domu po klucz, dokręciłem i jeźdźi jak złoto... Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NATHAN Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Hehe dobrze że jest taki temat :DMnie ostatnio odpadł lewy podnóżek pasażera :biggrin: (ale mój błąd, bo powinienem go po prostu swego czasu dokręcić).I dowiedziałem się o tym 2 światła dalej, jak mi baba z auta powiedziała że coś mi odpadło :ohmy: :laugh:No to zawróciłem i łaziłem po ulicy i zbierałem :laugh:Niestety jednej gumki nie znalazłem i teraz podnóżek ma tylko 3 :sad: Btw. nie ma jak EVO :biggrin: a podobno w Softach i FB na EVO jeszcze cześciej fanty odpadają :biggrin: (btw. zaraz pewnie zostanę zrugany przez FISa że sobie wyprasza takie teksty :biggrin: :laugh: ) :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 17 Czerwca 2013 przez NATHAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indian Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A ja na trasie na SR 2013 do Wrocka zgubiłem okulary przeciw słoneczne . :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazenek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja mam FB na evo - wszystko traktuję loctailem i na razie jest ok. Mojemu kumplowi na autostradzie odpadła dźwignia zmiany biegów , dobrze ,że w moim fb jest kołyska to pokombinowaliśmy i pojechaliśmy dalej - do domu było ok. 2000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery30 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 jeśli coś odpada jesteście sobie sami winni , bowiem nic nie odkręca się bez powodu , a głównym powodem jest niewłaściwe dokręcenie ...sprawa prosta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Niezawsze, czasami są to częsci słabej jakosci... które odlatują ze wzgledu na bublowatą konstrukcje. Ale tego nie mozna traktować jako wyrób HD.Tak więc zalezy co wsadzisz i jak to zamocujesz.... bo w oryginalnym HD to niewiele się dzieje... ;) no fakt, okulary można zgubic... :biggrin: Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 mi dziś sprężyna od kosy... na szczęście koło domu...i osłona klaksonu... dziwnie się zachowuje... :-) = prawie odpadła.. Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 jeśli coś odpada jesteście sobie sami winni , bowiem nic nie odkręca się bez powodu , a głównym powodem jest niewłaściwe dokręcenie ...sprawa prosta ;)Zgadza się ,mi nic nie odpadło,a zrobiłem w trzy sezony ponad 50 tyś km.W niedzielę wróciłem z Sycylii ok 6 tyś km i żadnych braków.Może mam dobrze posklejane śruby. :rolleyes: Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ja raz zgubiłam śruby i była to wina niedokręcenia faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ja raz zgubiłam śruby i była to wina niedokręcenia faktycznie Mogły być dokręcone tylko z czasem od wibracji motocykla może puściły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi