kotbehemoth Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć, zna ktoś (najlepiej dobrą) szkołę jazdy w Warszawie, która prowadzi kursy jazdy na motocyklu po angielsku? Pzdr Edytowane 13 Czerwca 2013 przez kotbehemoth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 znaczy lewą stroną? to byłby krótki kurs po warsiawce, jak śmiem podejrzewać...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Albo taki na lewo ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 A co dokładnie masz na myśli ? Język w jakim kurs jest prowadzony? Bo co do szkoły to myslę że różnic nie będzie :biggrin: Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Tak, tam gdzie manetka jest po lewej. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 O kurcze, to w Anglii nie ma wcale angielskich motocykli :huh: Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotbehemoth Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Hehe No faktycznie jak czytam co napisałem to nie wyraziłem się zbyt jasno.Chodziło mi oczywiście o zajęcia prowadzone w j. angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 No to raczej takiego nie znajdziesz ...Chyba ze pojdziesz do takiego punktu i zapytasz czy majac taki kaprys, tak tutaj to kaprys, jest jakis instruktor ktory mogly prowadzic zajecie po angielsku. Tylko ... po co ? Jak piszesz w imieniu obcokrajowca co przyjechal do Polski to raczej niech zrobi u siebie, jak piszesz w imieniu Polaka co tak tylke chce i juz, to moga byc schody, ale .... szukaj, pytaj, kombinuj. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ale czego chcesz się nauczyć? Języka czy jazdy na moto? Bo to są dwie różne rzeczy.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotbehemoth Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Piszę w imieniu kumpla. Jest z Meksyku a pracuje i mieszka w Polsce. Raczej marne szanse, żeby specjalnie wracał do siebie tylko żeby zrobić kurs. Zostaje mu albo wyjechać (Hiszpania lub UK) albo w Warszawie szukać kogoś kto prowadzi po angielsku. Chociaż teraz mi przyszło do głowy, że kurs to pół biedy - jeszcze zostaje egzamin, wątpię aby była możliwość zdawania w j. angielskim. A kumpel chyba nie umie jeszcze za przeczytać po polsku, cośtam potrafi, ale nie za wiele. Bo jakoś na placyku i mieście moze by sobie poradził. Edit: właśnie gadałem z kumplem - póki co po poszukiwaniach znalazł tylko jedną szkołę, gdzie prowadzą w j. angielskim http://www.imola.com.pl/ Więc chyba nie ma innego wyboru. A - i ponoć jest możliwość zdawania egzaminu po angielsku. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez kotbehemoth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 To niech lepiej podjedzie do Czech - będzie miał prościej... u nas egazminy ciężkie... podobno.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Piszę w imieniu kumpla. Jest z Meksyku a pracuje i mieszka w Polsce. Raczej marne szanse, żeby specjalnie wracał do siebie tylko żeby zrobić kurs. Zostaje mu albo wyjechać (Hiszpania lub UK) albo w Warszawie szukać kogoś kto prowadzi po angielsku. Chociaż teraz mi przyszło do głowy, że kurs to pół biedy - jeszcze zostaje egzamin, wątpię aby była możliwość zdawania w j. angielskim. A kumpel chyba nie umie jeszcze za przeczytać po polsku, cośtam potrafi, ale nie za wiele. Bo jakoś na placyku i mieście moze by sobie poradził. Edit: właśnie gadałem z kumplem - póki co po poszukiwaniach znalazł tylko jedną szkołę, gdzie prowadzą w j. angielskim http://www.imola.com.pl/ Więc chyba nie ma innego wyboru. A - i ponoć jest możliwość zdawania egzaminu po angielsku. Oczekujesz cudu nad Wisla. Poza szkolacymi na tym Forum i moze kilkomy innymi ktorzy robia teorie dla jednosladow, teori nikt z regoly nie wyklada, a tu jeszcze w j. angielskim :icon_mrgreen: W Hiszpani bedzie najprawdopodobniej mial mozliwosc zrobienia kursu intensywnego. U nas ludzie wyrabiaja sie w 14 dni tyle, ze papiery musza 6 tygodni wczesniej zlozyc. Moja Rada, niech pogoogle'uje po hiszpanckich ecola i znajdzie kurs intensywny. O zdaniu egzaminu praktycznego juz nawet nie wspomne :icon_mrgreen: Wierz lub nie ale taniej i bezstresowo bedzie. :crossy: Edytowane 14 Czerwca 2013 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Piszę w imieniu kumpla. Jest z Meksyku a pracuje i mieszka w Polsce. A masz jakąś fotkę tego kumpla z Meksyku?Może da się coś załatwić? :rolleyes: Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Pół kilo koki w hurcie np.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nie nooo. Meksyk to nie Columbia. Mam na myśli coś zupełnie innego :laugh: Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi