krl Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Zapewne będzie stosowna rozpiska na tydzień przed zawodami na stronie AW Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Dzięki. Będę czekał cierpliwie. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Harmonogram zawodów jest juz dostepny od kilku dni.. http://www.aw.poznan.pl/imprezy2013/20130726-28alpeadria/AA-06-Time-Poznan.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 No to ja się melduję w MOTOYOUNGTIMER CUP :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Tu jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Madafaka to powodzenia. Ja tą klasą jestem bardzo zainteresowany ale pierwsze śliwki robaczywki, mam nadzieję że organizatorzy nie zrezygnują po tym sezonie z tej klasy. Jestem innego zdania niż Sherman który kiedyś pisał że nie ma różnicy w przygotowaniu sprzętu w tej klasie czy mistrzowskiej, moim zdaniem różnica jest duża w przygotowaniu konia. Kurde może wpadnę ale w piątek(26.07) na wyścigi, wpuszczą mnie do Was na padok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Nie no różnica w kosztach jest. Bez porównania, ja odbieram klasę jako tą/tę gdzie nie ma sprzętowej napinki, przygotowanie sprowadza się w zasadzie do wyeliminowania problemów związanych wyeksploatowaniem sprzętu, a i oponki używki wskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 O jak fajnie że motoyoungtimer się powoli rozrusza . Dzisiaj wróciłem z Ostravy z czeskiego TT, za 2 tyg melduje się na Poznaniu . Właśnie mam podobne pytanie jak Matmax - da się jakoś wejść na padok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Czwartek i piątek wejście bez problemu, chyba, że z okazji AA specjalne środki ochrony roślin są przewidziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Czy dobrze pamiętam, że by wziąć udział w wyścigu w tej klasie należy posiadać motocykl z rocznika do 1999? czy 7-go Edytowane 14 Lipca 2013 przez krl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Do 1997. Ale lipa myślałem, że oglądnę MY w sobotę albo w niedziele, a tu wyścig w piątek, kuźwa . Teraz nie wiem, czy jechać w sobotę kibicować kato racing, czy w niedziele. A może na dwa dni, jakby było jakieś pole namiotowe w okolicy ? Wie Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Przemek uderzamy w piątek na 11 na otwarcie i kibicujemy chłopakom. W sobotę mi nie pasuje organizuje roczek mojej najmłodszej a w niedzielę nie warto bo chłopaki nie startują. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 W niedzielę warto bo startują mistrze :) , no i 125GP, czego już niestety normalnie w PL nie można zobaczyć ... My lecimy 2 wyścigi, w piątek oraz w sobotę. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A kogo tam w niedzielę będę oglądał ;) ja wolę Wam pokibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 A kogo tam w niedzielę będę oglądał Najszybszych ludzi z Europy. WMMP się przy tym może schowac, różnica poziomów - kolosalna. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi