barteck_street Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie chwaliłem się, bo nie miałem zdjęć, teraz to zmieniłem no i mogę wszystkim pokazać następcę Triumpha. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Graty! bella italiana :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Bella :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ładna Apka. Apki są fajowe. Graty. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Piękna. Na zdjęciu widać, że opona przedniego koła coś "słabo przylega do asfaltu". Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Hehe to fakt, tył zużyty, a przód nówka :P Edytowane 8 Maja 2013 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niezłe fotki i sprzęt fajny,nie wiem czy wiesz,że w Sobiałkowie jest taki sam sprzęt tylko w czarnym macie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Buuuu a kolano nie jest między pasami :biggrin: Fajny sprzęcik i fotki . :) Zaczyna być widać w końcu więcej innego sprzętu niż skośnego :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niezłe fotki i sprzęt fajny,nie wiem czy wiesz,że w Sobiałkowie jest taki sam sprzęt tylko w czarnym macie ;)Nie wiedziałem, kto tym ujeżdża? Nie spotkałem go jeszcze. Ty też widzę wróciłeś do czegoś, co skręca :) i z tego co wiem, to w MG i to niedaleko Ciebie jest jeszcze jedna MT ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Barteck nie szkoda Ci tej alufelgi na wąż ogrodowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ładna laguna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie moje podwórko, nie moja Laguna, ale przekażę. To fela od Poloneza :P Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Czemu sprzedajesz? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Bo się przewróciłem, zarobiłem i zmieniam na nowszy. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fajny miecz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi