przemek96 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Przestań nudą wieje, nic się nie dzieje, ogólnie nie warto ... a tak na poważnie, pojedziesz raz to już będziesz wracał co roku( ja niestety nie mogę w tym roku ) Taki klimat jaki jest w Horicach ehhh poza tym już chyba jest taki temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Impreza zajebista, tylko proponuje nocleg załatwić dużo wcześniej gdyż jak w zeszłym roku szukaliśmy to cudem trafił sie ostatni domek-rudera :) Chyba, że nie przeszkadza Ci spanie w namiocie to z tym problemów nie powinno być, a nawet jak twierdził Gargamel można rozbić się w centrum wyścigów praktycznie przy zawodnikach i parku maszyn. No i pamiętaj o tym co sam napisałeś-miasto jest zamknięte chyba od godzin rannych do późnopopołudniowych. Z tego co pamiętam chyba już ok 18stej w sobotę można było spokojnie posadzić swoje 4 litery na sprzęt i przejechać się trasą wyścigu czego oczywiście nie zrobiłem bo %%%%% ... :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Oj tak czeskie piwo ... Polecam wszystkim tą imprezę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z tego co pamiętam chyba już ok 18stej w sobotę można było spokojnie posadzić swoje 4 litery na sprzęt i przejechać się trasą wyścigu czego oczywiście nie zrobiłem bo %%%%% ... :DW tym roku też się Tobie nie uda chyba, że będziesz się skutecznie ukrywać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Panowie, jak to wygląda w ogóle? Przyjade tam na sobotę jeden dzień, to dostanę bilet? Ile kosztuje i o co kaman? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Hmmm będziesz sprawnie uciekał przed biletowymi, to wcale nie zapłacisz ;p Bilety są dla wszystkich spoza Horic, kupujesz na sobotę(100 albo 150 koron), wtedy są wolne treningi i oglądasz do woli. Nałazisz się sporo (chyba że chcesz widzieć jeden zakręt), a jest to teren mocno górzysty (od prostej startowej w dół,w prawo, w lewo, w prawo i ogieńńńńńń - różnica terenów spora ). Jest tam pięknie, eehh dobra już się nie zachwycam. Ogólnie warto, ten zapach mieszanki dwusuwa, ten dźwięk supermono, te wjazdy litrów na prostą startowa. Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ta mieszanka dwusuwa jest dziwna, zawsze kręci mi sie po tym w głowie, ale to zajebiste, w ogóle wszystko co dokładnie napisałeś to jest zajebiste, choć ja mam swój ulubiony zakręt jak chłopaki (i dziewczyny) lecą na kolanie dosłownie dwa metry obok... Już niedługo :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Madafaka czemu nie startujesz, albo ekipa ? Co ze sprzętem? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Jadę, jadę jako widz, ze względu na to, że w czerwcu wyjeżdzam w podróż na wschód, tak mam zaplanowany 2014. 2015 ruszam na 300zgh bo sprzęt w 90% ukończony, pozostaje wystroić go na hamowni oraz wyeliminować początkowe fuck up-y. Edytowane 10 Maja 2014 przez M a D a F a K a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ooo Madafaka to za rok się melduję choćby sesja była ! Trzeba w końcu browara obalić, w tym roku niestety nie dam rady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ktoś się wybiera jutro? My lecimy w sobotę w południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Niestety byłem tylko na dwóch wyścigach ale i tak zajebiście było, ten zapach paliwa dwusuwów od którego kręci się w głowie, ten wyścig supermono/twin gdzie od grzmotów wszystko się trzęsie... A teraz wolniej - Kawasaki er6 i MZ scorpion: Tak na marginesie, do SV650 i ER6 są dedykowane owiewki czy zawodnicy dorabiają z innych moto?Zajebiście te wyścigówki wyglądają w porównaniu do seryjnych motocykli. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Kupują http://www.motoforza.cz/ Ci wystawiają się podczas wyścigów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Czad.Jakby coś takiego z fabryki wyjeżdżało, to mogło by być coś (oczywiście z lampami, kierunkami, lusterkami) sv650 er6 Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Z tego er6 to niewiele zostało, owiewki to dopiero początek: kierownica na cliponach, inne podnóżki, zaciski radialne, wiec cały przód wymieniony, tył pewnie też. Może silnik został nie ruszony. Miałem kiedyś er-6 i się zastanawiałem, czy na sportowo jej nie przerobić. Oglądałem zdjęcia z Horic. Ostatecznie kupiłem Supersporta. Pewnie wyszło taniej. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi