RudyXJ Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Igor, to mnie "pocieszyłeś" :) ewent. szukać czegoś 20km od Horic ... Dzięki, pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jeżdżąc do Horic zawsze spędzam noce w namiocie koło padocku. Jest rewelacja. Nie mam powodów do narzekań. No chyba, że ktoś jest księżnieczką na ziarnku grochu ale nie o tym mowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To ja będę obok, obok ;) Będę się szlajał(w koszulce forumowej) pewno, także browara możemy obalić jakby co :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Panowie a ma ktoś mapkę wytyczonej trasy wyścigu, bo nie mogę znaleźć na stronie organizatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Ząbkowicz Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 http://www.roadracing.pl/Horice%202011.htm Panowie a ma ktoś mapkę wytyczonej trasy wyścigu, bo nie mogę znaleźć na stronie organizatora http://www.roadracing.pl/Horice%202011.htm Tu masz mapę trasy wyscigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 To ja będę obok, obok ;) Będę się szlajał(w koszulce forumowej) pewno, także browara możemy obalić jakby co :biggrin: Ty to umiesz namawiać. Jeżeli zobaczyś kolesi z Jawora(DJA), zapraszamy. Będziemy koło 18 i jedziemy do odcięcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ty to umiesz namawiać. Jeżeli zobaczyś kolesi z Jawora(DJA), zapraszamy. Będziemy koło 18 i jedziemy do odcięcia :) hejka, ja tez sie wybieram. Jadę z Warki, a kumpel z Wrocka. Może ktoś podpowiedzieć w którym miejscu zadekować moto? bo jedziemy tylko na sobote, i wracamy na nocleg do Wroc. Chyba że bedzie zajebiście to zostaniemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Zawsze jest zajebiście. Polecam pole koło padocku. My tam byliśmy i będziemy tak minimum do naszej 60-tki :) Poźniej to hotel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Zawsze jest zajebiście. Polecam pole koło padocku. My tam byliśmy i będziemy tak minimum do naszej 60-tki :) Poźniej to hotel :) Powiedz mi jeszcze od której strony miasta zajechać? Tak aby się nie wpakować na zamknięte ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jak chcesz wiechać na pole koło padocku musisz poczekać do końca wyścigów. Jeżeli tylko popatrzeć i wracać, nie ma znaczenia, dojedziesz z każdej strony aż do trasy wyścigu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Jak chcesz wiechać na pole koło padocku musisz poczekać do końca wyścigów. Jeżeli tylko popatrzeć i wracać, nie ma znaczenia, dojedziesz z każdej strony aż do trasy wyścigu. Dzięki, no i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Z przyczyn technicznych załapałem się oglądać wyścig 125/250 i Supermono/Twin. W tym drugim wyścigu udało sie rozpoznać w jednym z moto sv, tylko nie wiediałem czy 1000 czy 650, rzut okiem na liste startową i szok jakie tam motocykle jeżdżą, a jak zapie**alają! Ten wyścig powinien obejrzeć każdy posiadacz mający taki sam motocykl na jakich tam sie ścigają(np. er6 czy sv650).A ten dźwięk... Od wibracji wszystko w środku sie trzęsło. Było zajebiście. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Z przyczyn technicznych załapałem się oglądać wyścig 125/250 i Supermono/Twin. W tym drugim wyścigu udało sie rozpoznać w jednym z moto sv, tylko nie wiediałem czy 1000 czy 650, rzut okiem na liste startową i szok jakie tam motocykle jeżdżą, a jak zapie**alają! Ten wyścig powinien obejrzeć każdy posiadacz mający taki sam motocykl na jakich tam sie ścigają(np. er6 czy sv650).A ten dźwięk... Od wibracji wszystko w środku sie trzęsło. Było zajebiście.Co prawda byłem tylko w sobote na treningach ale przejazd litrów to był szok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Byłem na swoim ulubionym miejscu czyli na ulicy Jabłońskiego czyli tam gdzie z prostej odejmują gazu, złożenie w lewy i odkręcenie. Mniej więcej w miejscu gdzie odkręcają jest wygnieciona dziura w asfalcie - nie mogłem na to patrzeć jak im tam pracuje zawiecha :blink: Żałuje starsznie, że nie moglem zostać na litry. szkoda, że harmonogram się przesunął. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Warto zaliczyć tą imprezkę, litry w wyścigu też pięknie dawały, wygrał bezkonkurencyjnie angol Pearce. Chociaż z powodu opóźnień w wyścigach byliśmy w domu o północy to polecam wszystkim. Edytowane 21 Maja 2013 przez W-max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi