rba555 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 W środku Hołek, z lewej Pablo Escobar, z prawej Prince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Kuzaj po prawej ? Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Takie drogi pamietam z dziecinstwa, piasek i przez lasy. Ciekaw jestem co odginaja tym dyszlem, wyglada na wahacz chyba wiem co robi, podpiera wahacz zeby bryka nie jebla w piasek, te cholerne podnosniki z kwadratowym wsadem, jak sie nie wyrwal z kawalkiem podlogi to sie obrocil w wsadzie i wywalil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 W tym miejscu by nie podnosił. Wahacz dolny opuszcza, żeby sworzeń rozpiąć. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonic Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Świetne zdjęcia, pokazujące nie tylko rozwój motoryzacji, ale również nas samych, jak i całego otoczenia, świetna pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Na ojca SHL-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Trochę zdjęć z odległych czasów http://www.archiwum.wtmwolsztyn.pl/zdjecia_z_albumu_rodzinnego_ryszarda_krysia_283.html http://www.archiwum.wtmwolsztyn.pl/klub_motocyklowy_harley_davidson_113.html Własnych niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sepiolo2 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Po pracowitej zimie w końcu jest gotowy do drogi nawet jeśli nie wygląda ma 48lat rok prod 1975 wiem wszyscy powiedzą to nie Harley ale jednak to jest Harlem Davidson AMF SX250 klasyk bez wątpienia i w dodatku gotowy do drogi pytanie jedyny w Polsce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Wow, ale fajny! Chciałbym, ale obecnie już idą w cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sepiolo2 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Trochę potu i czasu poświęciłem jest po ocenie rzeczoznawcy z PZMOTu wystawił dokument 98%orginału na razie nie na sprzedaż muszę się perełką nacieszyć oczywiście nie w terenie zarejestrowany na żółtych tablicach wpisany do rejestru niestety nie udzielają informacji czy jest jedyny w Polsce więc ponawiam pytanie mam dużą wiedzę gdzie zdobyć orginalne części i mogę pomóc ktoś nie będzie się borykał z tematem przez 3lata jak ja pomogę skrócić czas renowacji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi