_Conny_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Rozpoczął się nowy sezon. Nowy sezon motocyklowy w nowych szatach :biggrin:Po złożeniu motocykla i próbie (próbach) jego odpalenia lekko zwątpiłam, bo nie mogłam go uruchomić. Ostatecznie jednak okazało się, że to wina gaźników, które po czyszczeniu były wyregulowane baaardzo wstępnie. Oto nowa Zuza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No no!! Pogratulować :biggrin: :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Paski na kołach są faktycznie pomarańczowe ? Czy tylko foto tak zabarwione ? Moim zdaniem czerwone powinny być. Ogólnie 11/10 za efekt :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jest kolosalna różnica ! Gratuluje ! :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nie odpowiedzialad na moje pytanie.Poza tym wyglad to duza sprawa, ale czy w jakims zakresie zajelas sie sprawamimechaniczno elektrycznymi, oprocz hamulcow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stellaDODO Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 uff sporo potrzeba na to czasu...szkoda ja go nie mam Conny gratuluje samozaparcia i pomysłowości!!Mnie żona raczej za wtarganie silnika i trzymanie go w kuchni wywaliłaby razem z nim z mieszkania!!I tak twierdzi że ostatnio zamało poświęcam jej uwagi!! :rolleyes:Wiecie dlacego wasze żony o to są wściekłe?? ..bo się nie dzielicie skarbami i nie dajecie im pojeździć . Ja nienawidziłam męża motor...do momentu kiedy sama nie zakupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 SzacunWygląda naprawdę ekstra :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie odpowiedzialad na moje pytanie.Poza tym wyglad to duza sprawa, ale czy w jakims zakresie zajelas sie sprawamimechaniczno elektrycznymi, oprocz hamulcow ? łoooomatko, nie wiedziałam że ktoś tu jeszcze zajrzy po zakończeniu projektu :)) Ze spraw elektrycznych (poza wymianą kierunków :P ) zamieniłam przełączniki. Lewy wzięłam od nowszego bandita, chyba 600tki, a prawy od suzuki burgmana, ponieważ w moim dziorku z prawej strony był włącznik świateł awaryjnych. Zaskoczona byłam różną ilością "kabelków" w przełącznikach moich i tych zakupionych, ale ostatecznie wszystko działa prawidłowo. Chciałam wymienić fajki do świec, ale nie byłam w stanie znaleźć pasujących do tego modelu (te sugerowane na larssonie, NGK itd miały inne długości i kąty niż moje); więc wymieniłam chociaż przewody. Jak nie trudno się domyślić na czerwone :D Może gdzieś uda mi się odnaleźć ich zdjęcie po zamontowaniu, ale nie obiecuję.Jeśli chodzi o najmniejsze pierdoły, to jeszcze w podświetleniu zegarów dałam czerwone ledy :P Tyle sobie przypominam teraz. Jak widzisz dużo nie grzebałam :)Wiecie dlacego wasze żony o to są wściekłe?? ..bo się nie dzielicie skarbami i nie dajecie im pojeździć . Ja nienawidziłam męża motor...do momentu kiedy sama nie zakupiłam. Myślę, że coś w tym jest. Mój mąż od początku dzielił się ze mną swoją hondą, nawet kiedy jeździłam nią nielegalnie nie mając uprawnień :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Gratuluję efektów i chylę czoła za podjęcie się odnowienia małego bandita. Mam sentyment do tej maszyny gdyż było to moje pierwsze moto;) Świetna zabawka, a do tego bardzo zgrabna! A z tymi fajkami to problem wynika zapewne z zastosowania systemu VC. Może te by pasowały? Jeżeli nie, to podaj wymiary fajki (średnica od świecy/długość/średnica od kabla) zapytam po znajomych z UK, tam tego sporo było importowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi