Sharinho Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 płynu jest prawie full niech Pan powie czy te klocki jeszcze się nadają do użytku? ścierać je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Nie do użytku sie już nie nadają ścieranie miało być testem dla tarczy gdy złożysz zacisk wyczuł byś czy aby przypadkiem ona jeszcze do wymiany nie jest. Wyciągnąłeś tłoczki? Skoro już dalej się nie wysuwają to znaczy ze powinny wyjść siła reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharinho Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 nie wychodzą, ani w tą ani w tamtąjeden wyszedł w 70% drugi w połowie dalej nie chcą płynu dolałem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Widocznie zapowietrzyłeś układ :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 musisz odpowietrzyć muszą wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharinho Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 odpowietrzone przed chwilą się upewniłempompuje hamulcem to sie wysuwają po czym wracają na pierwotną pozycjędalej jeden wyszedł w 3/4 a drugi w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Otwieram popcorn :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 No to przechodzimy do drastycznych metod potrzebna będzie pomoc sprężonego powietrza, masz jakiś kompresor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ..Dobry motor był... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja bym proponował lepiej oddać to do jakiegoś mechaniora bo nic z tego dobrego nie będzi,e jeszcze sie tylko koszty naprawy zwiększą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharinho Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 dobra zakończmy temat, zobacze co się da zrobić jak nie to po świętach oddam do naprawcyi jak piszę że nie wychodzi w żaden sposób to jak mam to napisać żeby nie było wielkiego śmiechu: o hahhah nie wychodzibo taka prawda tłoczki nie wychodzą w żaden możliwy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Masz ten kompresor czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharinho Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam!tłoczków nie dało się wyjąć nawet przy pomocy kompresora, jednak siła fizyczna 3mężów pomogła i zostały wymienione uszczelniacze i klocki hamulcowe. teraz motocykl hamuje jak na jednym metrze, także problem został zażegnany, ale po tym jak założyłem nowy osprzęt klocek bardzo obciera o tarczę, na stopce jak z całej siły zakręcę kołem robi tylko z pół obrotu, a po przejechaniu 100-150metrów tarcza jest gorąca że nie da się dotknąć jej ręką, nie wiem czy to jest spowodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 jest to najprawdopodobniej spowodowane zjechanymi tarczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharinho Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nie wydaje mi się motocykl ma przejechane 500km a od kiedy wystąpił ten problem nie jeździł nic to jak coś się miało "zjechać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi