theodor. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ducati Panie :D Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja tez uważam SD za bardzo udany. Nie obyło się bez małej gleby na dużej patelni, ale zero strat w ludziach i sprzęcie. Pierwszy raz na Poznaniu i 1:49:447 na zwykłych drogowych oponach - uważam, że wstydu nie ma :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) krl napisz krótko jak twoje postępy, co tam kręciłeś tym sprzętem w poniedziałek? Jeśli możesz oczywiście.:) Gratulacje dla wszystkich a zwłaszcza dla Macieja bo widzę że on zrobił największe postępy (z tego co pamiętam w 2012 kręcił się w granicach 1,48). Royal a Ty to chyba prawie zawodowiec co ;) Dużo w przeszłości startowałeś w MP ? A co z NIESMIERTELNYM też jestem ciekawy bo nic nie pisze a wiedzę i doświadczenie ma widać duże (z tych wcześniejszych postów to wynika).Songoku powiem tak moim zdaniem to rewelacja jak na pierwszy raz- gratulacje. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Musiałem ustawić zawias w zeszłym sezonie mój dziadek był kompletną serią teraz całe zawieszenie zostało dopasowane dokładnie do wagi motocykla i kierownika oraz wstępnie ustawione przez firmę ANDREANI.Musiałem poświęcić trochę czasu na ustawienie zawieszenia tak by znaleźć setup wyjściowy i zostało to podczas ostatniego SD zrobione. Jestem bardzo zadowolony motocykl po modyfikacjach zimowych i utracie sporej nadwagi znacznie lepiej się prowadzi, trakcja poprawiła się znacznie. Mój pierwszy wyjazd po modyfikacji zakończył się poprawą czasu w stosunku do zeszłego sezonu o sekundę – jak na pierwszy wyjazd w Poznaniu w tym sezonie jestem zachwycony. Czas 1.41 z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Matmax z tym zawodowstwem to jednak pojechałeś. Mam za sobą 2 sezony upalania na torze z czego w zeszłym sezonie ukończyłem 2 wyścigi.Ten speed day zaostrzył mój apetyt. Jak wreszcie oddam zawias komuś kompetentnemu (bo sam robiłem i jest tragedia- pierwszy raz w życiu zużyłem wcześniej przednia opone od tyłu) to są realne szanse urwać jeszcze w tym sezonie trochę sec. Tylko byle było $$$ na opony. Na razie dojeżdżam zeszłoroczne używki. Biorąc pod uwagę te trudności tym bardziej cieszy uzyskany czas. A przez cały SD bałem się nawet zerknąć na czasy i w ogóle zastanawiałem się czy jest sens wyjeżdzać na tor.Co do extremalnych przygód to po za notorycznie wibrującym przodem przeżyłem " save of the year " ratując się łokciem , barkiem i co tam jeszcze było po tym jak puścił przód na niepojętym. Całe szczęście utrzymałem odwiniętą manete i motocykl cudem odzyskał trakcje. Z drugiego dnia przejechałem 3 sesje po czym Suzi stwierdziła ze ma juz dość sygnalizując to urwanym stelażem pod siedziskiem.P.S. Jak tam Panowie zakwasy? Przyznawać się. Jak kuleje na prawą noge i czuję każdy mięsień w przedramieniu po tej samej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Royal, nawet z boku widać, że zapietalasz "pro", bo Miśka foty robiła (powrzucam i Ci podeślę jak tylko się ogarnę) i od razu mówiła, że "Alladyn to zapier...ala" :) Także się nie wyprzesz ;) Ja już częściowo sprzęt ogarnąłem, nie jest źle: tylna felga do wyrzucenia, 2 stelaże do pospawania, kilka pierdołek typu pałka seta i powinno być ok. Zważywszy na prędkość mogło być dużo gorzej. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wyniki z treningów Poniedziałek: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2013/20130422-23speedday/PON.zip Wtorek: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2013/20130422-23speedday/WTO.zip Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Krl, Royal dzięki za info i szacun :);)Nieśmiertelny był ?Od ostatniego sezonu sporo się zmieniło doszli nowi ścigacze (albo dopiero teraz się odkryli) super, widać że forum się rozwija w szybki tępie. Jeszcze raz wielkie graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niesmiertelny Byl ,byl :) ale z uwagi na doswiadczenia z poprzednich sezonow temat z kolega wzialismy na spokojnie :) dluga zima ,nowe maszyny spowodowaly ze raczej badalismy sprzet i czas nie byl istotny ;)BMW w porownaniu do mojej poprzedniej zx10r z 07r. to jednak inna bajka :) SILA POTĘZNA ,MOC OKRUTNA :) ale do ogarniecia :) pojezdzimy ,zobaczymy . W poprzednich sezonach zdarzylo sie ze konczylem jak JACEK na dechach na samym koncu zabawy :) zarło ,zarło i zdechlo bo jednak czlowiek juz troche zmeczony i za mocno nakrecony szybkimi postepami i to konczylo sie niepotrzebnymi stratami . Tak z doswiadczenia :),to takie proby podczepienia sie pod naprawde szybkiego zawodnika w wiekszosci przypadkow sie tak koncza :) Jedna uwaga dla chlopakow ktorzy beda uzywac PIrelli Diablo Superbike PRO ,jak ktos napisal ze mozna je uzywac bez kocow to nie sluchajcie ,ja zalozylem koce ale chwile stracilem z uwagi na badanie glosnosci (109db) i zakladanie db killera a w miedzy czasie oponki sie troche wychlodzily i zanim sie rozgrzaly to tak sie slizgalem na wyjsciach ze chyba bym wygral jakies zawody w drifcie .Dobrze nagrzane sprawuja sie bardzo przyzwoicie ,ale wydaje mi sie ze d211 gp racer sa dla szybciejszych ludzi lepsze. Milo bylo Was chlopaki poznac i do zobaczenia nastepnym razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Royal - Ja także czuję się jak po dobrej siłowni z tą różnica, że mnie łupie wszędzie ale w moim wieku to ponoć dobrze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A ja z kolei cieszę się, że cała zima uprawiania sportów wszelakich się wyraźnie opłaciła. Trochę mnie łupie bark i dupa, ale to od uderzenia, poza tym nic się nie dzieje ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor600rr Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Brawo Panowie. Czasy w granicach 1:44 to jest naprawdę duży sukces.... Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly127 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sherman ten ślizg to tylko przez to że urzyłeś hamulca w złożeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tak analizuję teraz wyniki teamu Kato.Maciej w splicie A4 zrobił fajne wyniki początek 1,45 potem stabilne 1,44 (w sumie 9 laps) powiem tak wydaje mi się że to jego najlepsza sesja (Wtorkowa) powtarzalność- nie lukrując- Lorenzo. Szacun- respekt(chłopak mnie zadziwił po przerwie zimowej). Ciekawe jak to się ma do wyników w klasie rooki 600 z lat poprzednich- myślę że pierwsza 10-ka może 6-ka (nie analizowałem wyników) ogólnie szacun i powód do myślenia dla czego w tedy było najlepiej (setup, opony itp- fajne dane do analizy przez samego zawodnika). Ogólnie chodzi mi o dobre, stabilne tempo wyścigowe.Widzę że Jacek za dużo nie śmigał starał się ustawić chyba jak najlepiej moto, Rinas chciał wykorzystać maksymalny czas do jazdy. Tak to czytam ja indywidualnie z danych czasowych.Ogólnie fajnie i zazdroszczę.Mam jeszcze pytanie, gdzie wyniki z A1,2 ? bo ja pobrałem od A3 i czy Surowiec to ten pan o którym myślę ? Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 MatMax, dzięki. Jednak mówiąc baaaardzo delikatnie - przesadzasz :bigrazz: . To jest powolny, systematyczny progres (z dala od podwyższonego ryzyka), co mnie cieszy i motywuje do trenowania, ale szału tutaj nie ma. To jest póki co takie odpychanie się, w sam raz na pierwsze jazdy w sezonie :) . Żeby coś powalczyć w 600-tkach to wypada jeszcze zgubić ze 2 - 3 s. Ale jak wiadomo, niezłe tempo to tylko jeden z wielu składowych sukcesu. Na 2 pierwszch sesjach dnia nie ma pomiaru czasów. P. Surowiec -> Pejser. Pozdro Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi