Tamka Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Miało byc 2500, ale końcowo wyszło 2200 plus mam ugotować barszcz czerwony :laugh:taki z odrobiną fasolki Myśle że bardzo tanio. Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeżeli już barszcz to z dużą ilością białej fasolki :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Jeżeli będzie okazja to obiecuję że ugotuję barszcz z dowolną ilością fasoli :)Albo wyślę teraz, w słoiku.(właściwie to po co mi dwa motocykle? Mogłam jakies buty kupić, może byłoby taniej? ) Edytowane 14 Lutego 2013 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Takim żarciem naprawdę mnie uszczęśliwisz :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Pierogi też dobre umiem robić :) Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 walentynki sobie wyslijcie :biggrin: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 walentynki sobie wyslijcie :biggrin:Masz rację a wiesz, że do serca przez żołądek :biggrin:Dziewczyna cieszy się z nowego sprzęta a w tak szczególny dzień nie mogę jej odmówić.Najważniejsze, że zlokalizowała awarię Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Nie był bym taki zachwycony dziś miałem to samo, panewki brak, a wtrysk lał ale jedyny objaw czarny dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Nie chciałbym wróżyć z fusów ale kilka lat temu miałem identyczny przypadek z GPZ1100 na wtrysku.Lał na jednym wtryskiwaczu i utopił cylinder, właściciel pokręcił wałem do tyłu i nadmiar paliwa przelał się zaworem wydechowym do tłumika a potem odpalił go z guzika. Grzmot w garażu spowodował odpadnięcie tynku ze ściany a kolektor wydechowy odjechał od tłumików.Po kilu dniach motocykl trafił do mnie ponownie zalany bez możliwości pokręcenia rozrusznikiem.Może tutaj leży przyczyna ? Mam pytanie do pana Piotra- czy w przypadku jaki opisuje Tamka i Pan zablokowanie silnika do tego stopnia,że nie da się obrócić wałem korbowym (Tamka to opisała w pierwszym poście w podpunkcie 1,2,3) jest czymś czym nie należ się martwić ? Bo na logikę to musi wał coś blokować (zajechana panewka,zatarty tłok,urwany/krzywy zawór),żeby nie można było nim obrócić. Pozdrawiam! Edytowane 16 Lutego 2013 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Zablokuje wał, i to dość mocno. Wypełni się komora spalania i po frytach :/ Tyle że czasem sie uda jak Tamce a czasem jak mawiał mój kolega "nie po darzyło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 2200 :blink: ooo to za grosze, gratuluje, bedziesz zadowolona, V-strom to zajebisciefajny sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ano, cenka niezła. Ostatnio tyle skasowałem SV za zrobienie rozrządu. A tu całe moto, w miarę młode. Oby służyło dzielnie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Zważywszy na to gdzie Tamka płaci podatki, to cena powiedziałbym jest normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Heeh. Też fakt.. Tak myślałem że coś nie halo z walutą, gdy pisałem poprzedniego posta, ale nie chciało mi się sprawdzać gdzie zamieszkuje. Jakby nie patrzeć 2k quidów to i tak git cena. Chociaż Elżbiety wydaje się trochę trudniej niż naszych meneli. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Wiadomo, w funtach, ale to wciąż, mega okazja cenowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi