Rura_ Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Dokładnie.Zdjęcie ramy: i powtórka, bo coś mikrofalówka słabo działała: Z drugiej strony jest tak samo. Wszystkie spawy są eleganckie, tylko tutaj, przy odciągu główki (gdzie pękają podobno zresztą) jest tak nasmarkane. Nie wiem czy też tak masz u siebie. Edytowane 7 Września 2013 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zezazak Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Zrobię u siebie to porównamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmacz Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Mam pytanie co może być powodem ostrych strzałów z tłumika , przy schodzeniu z obrotów w trakcie jazdy , skoro motocykl jest na wtrysku a tłumik oryginalny.Czasami jak pieprznie to ludzie uciekają.Wiem że przeważnie jest przyczyna modyfikacja wydechu, ale u mnie jest oryginalny chyba nie był modyfikowany.Poza tym motocykl normalnie jeździ, ma moc , dobrze odpala, choć mam wrażenie że jakby trochę dużo palił, ale musiałbym dodatkowo sprawdzać- a nie chcę bo to strzelanie trochę mnie niepokoi. ps co do fotek ramy, to u mnie w tym miejscu są dodatkowe wzmocnienia , i spawy rzeczywiście wyglądają staranniej Edytowane 9 Września 2013 przez danmacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ty masz nowszą z inną ramą już. My mamy starsze, to które były lekko nie tak wykonywane.Filtr sprawdzał luftu? Może przytkany masz, to i wachy więcej będzie brał i z dopaleniem może mieć problem, dlatego pali resztki w tłumiku, jak mu gwałtownie odetniesz. Poza tym świece z mechanicznych, a tak to sama elektronika mi się nasuwa. Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi