cycoh Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Przeglądając dzisiaj swojego PC znalazłem zebrało mi się na wspomnienia :) Znalazłem zdjęcia swojej ETZ, z góry przepraszam za jakość zdjęć ale były robione telefonem w 2006 roku a wówczas sukcesem był aparat w telefonie :) Sprzedałem ją w 2006 gdzieś w PL i narodził mi się taki pomysł czy ktoś widział gdzieś kiedyś taką MZ ? przeglądając alledrogo lub jakieś inne ogłoszenia.Była jak to powiem lekko inna, charakterystyczna z przednim kołem z jakiegoś BMW... Edytowane 1 Stycznia 2013 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli jest na tych samych blachach, to możesz to sprawdzić po numerze rejestracyjnym. Jeśli powiat się zmienił, to gdy masz umowę sprzedaży albo jakiś inny dokument, już po numerze ramy powinieneś się przynajmniej dowiedzieć, czy nadal jest ubezpieczana (lub ewentualnie, do kiedy była). To wszystko w UFG. Adresu nie ustalisz, ale chociaż wiesz czy warto szukać. Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Hmmm... ale po co Ci to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 o jakiś sentyment chodzi :) Ja Cie trochę rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Rzuć okiem na stronki tyu "polska jazda" czy Bikepics. Może znajdziesz coś, gdzieś... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 po co mi....sentyment...było to takie moje pierwsze moto po zrobieniu prawa jazdy, kupiłem złoma, wyremontowałem, odbyłem pierwszą podróż na legalu do Radomia ( do LO , całe 50 km od domu :) ) pierwsze kontrole policji na moto i zdziwienie że ktoś na MZ na prawo jazdy, poza tym ciekaw jestem jak potoczyła się historia jej dalej, bo MZ na alufeldze do BMW i w takim kolorze to rzadkość :) sam malowałem, sam kombinowałem nad kołem jak zamocować itp itd :) no i pierwsze podróże z moją przyszłą i obecną żoną :) wieczorne powroty od niej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 po co mi....sentyment...było to takie moje pierwsze moto po zrobieniu prawa jazdy, kupiłem złoma, wyremontowałem, odbyłem pierwszą podróż na legalu do Radomia ( do LO , całe 50 km od domu :) ) pierwsze kontrole policji na moto i zdziwienie że ktoś na MZ na prawo jazdy, poza tym ciekaw jestem jak potoczyła się historia jej dalej, bo MZ na alufeldze do BMW i w takim kolorze to rzadkość :) sam malowałem, sam kombinowałem nad kołem jak zamocować itp itd :) no i pierwsze podróże z moją przyszłą i obecną żoną :) wieczorne powroty od niej :) Oby tylko ktoś nie przywrócił do oryginału, bo wtedy ta "alufelga z BMW" się nie uchowała. Spróbuj tak jak Arcer prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja kiedyś znalazłem poprzedniego właściciela swojej NS-1 na BikePics, wystarczyło szukać po roczniku. Nie ucieszył mnie ten widok, w takim stanie była. PS. Za to następnego właściciela znalazłem na Naszej Klasie, może to jest sposób :laugh:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 A może wez umowę i sprawdz dane, pojedz zapytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Panowie jak to wyglada pod względem oryginalności ? podobno mz ts 250 roku pańskiego 1975https://olx-ring01.akamaized.net/images_tablicapl/439594015_1_1000x700_mz-ts-250-chodziez.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi