meitras12 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Czyli boisko pod szkołą odpada. Ksiądz jest naprawdę równy gość , myślę że dałoby radę. W sumie i tak innego wyjścia nie mam. Zobaczymy co się będzie działo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 jak dasz bezdźwięcznie na tacę, to dogadasz sie spokojnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meitras12 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Haha bez tego też da radę!. Taki stunter koło kościoła przyciągnie więcej wiernych więc same plusy !.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Tylko na cichym tłumiku lataj, bo inaczej spalisz sobie miejscówkę szybciej niż myślisz ;) W każdym razie szykuj się, że zawsze komuś będzie jazda przeszkadzać niezależnie gdzie będzie, znam do z doświadczenia. Edytowane 24 Grudnia 2012 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Taki stunter koło kościoła No,chyba zależy Ci na oglądalności,to plac przed kościołem i szkoła zapewnią Ci widzów. Poszukaj jakiegoś placu po GeeSie albo coś takiego.Jak się wywalisz to obciach będzie mniejszy... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar14 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 a co w sytuacji kiedy potrąci jakaś babcię jadąc na to boisko/parking ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meitras12 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 (edytowane) No,chyba zależy Ci na oglądalności,to plac przed kościołem i szkoła zapewnią Ci widzów. Poszukaj jakiegoś placu po GeeSie albo coś takiego.Jak się wywalisz to obciach będzie mniejszy... :biggrin:Hmm no na pewno widzów będzie , mało kto jeszcze słyszał o stuncie. Ale wiadomo umiejętności też muszą być bo nikt nie będzie oglądał samych gleb :Pa co w sytuacji kiedy potrąci jakaś babcię jadąc na to boisko/parking ? :)W takiej sytuacji .. Lepiej żeby takiej sytuacji nie było. Brak prawka , motocykl wgl nie dopuszczony do ruchu. Kasy w holere i więzienie. Czyli podsumowując.. Latać tak ale szukać jak najmniej ruchliwego miejsca. Trenować z kimś aby w razie upadku miał kto pomóc. Trenować na jakimś placyku nie na parkingu. Płacić OC i podatki i ma być dobrze ;] Edytowane 25 Grudnia 2012 przez meitras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 A nie masz w okolicy jakieś malutkiej wsi z nowym asfaltem ? albo jakieś drogi technicznej (to taka droga dojazdowa, która była używana dla pojazdów budujących autostardy/drogi szybkiego ruchu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meitras12 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Hmm. Powiem Ci że ciężko. Są jedynie drogi które są rzadko uczęszczane ale jednak są i jest to zagrożenie.. Najlepszy byłby ten plac pod kościołem mimo wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 A gdyby tak proboszczowi załatwić sprzęt i on też trenowałby na tym placu to chyba nikt nie podskoczy?Nawet chłopaki zaczeliby pewnie chodzić do kościoła :)(na browara po treningu) Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Myślę że proboszcz ma ciekawsze zajęcia... np. powiększanie kolekcji zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackLand Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 ....Motocykl jest ubezpieczony ale wiadomo bez przeglądu......Jak bez przeglądu to nieubezpieczony. Ubezpieczyciel nic nie pokryje w razie szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ubezpieczyciel nic nie pokryje w razie szkody. Pokryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ostatnio jechałem sobie przez miasto, na moim pasie stał passat na awaryjnych, musiałem czekać, aż otworzy sobie bramę i wjedzie na podwórko, bo przeciwny pas był cały czas zajęty. Kiedy wjechał ja ruszyłem dając na koło oczywiście, kiedy opadłem na asfalt usłyszałem syreny, a w lusterku miałem radiowóz na sygnale. Zjechałem do krawędzi jezdni, a oni wyprzedzili mnie i pognali do przodu :D Jakże pełne były moje gacie, gdyż 3 dni wcześniej dostałem 8pkt karnych... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No to szykuje Ci się krótki sezon, Bartek ;) Najlepiej to dogadać się z kimś, kto ma prywatny jakiś plac, bo na posesji prywatnej możesz robić, co chcesz. Ale praktycznie to dość ciężki temat.Ja się na najbliższy sezon dogadałam z Michalczewskim i mogę sobie na terenie zajezdni autobusowej ćwiczyć. Piórko, będziesz stuncić? :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi