Limo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Hehehe, chłopak chce tam wsadzić silnik od wski i jest cały podjarany jaką fortunę na tym zbije :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Błotnik nie ma znaczenia, M06T miała też taki. Na foto widać że ma obciętą końcówkę z tyłu. Zbiornik czarny, nie obsrany czerwoną farbą z PGR`u a pokrętła amorka nie widać bo go nie ma a otworu po nim tez nie widać bo zasłonięty. To i tak nie ma znaczenia bo M11 też wychodziły bez amorka skrętu, np. moja obecna M11. Rozmiar kół dałby jakiś namiar, jeśli 18" to na 200% M11, jeśli 19" to tylko 100% że to M11. :icon_razz: A chęć montażu silnika WSK to inna bajka. Takich delikwentów mam chęć zapoznać z moim przyjacielem Stanley`em. Bardzo miły nóż do tapet... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie ma się co denerwować Qrim. Nawet jeśli zepsuje i zbeszcześci te zwłoki to jest usprawiedliwiony. Chce mu się jeździć i dąży do celu w słuchny sposób. Chce sobie coś poskładać. To lepsze niż siedzenie na facebooku i marudzenie, że nie ma kasy na nowego ściga w kolorze zielonym. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannex Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jak chcesz to ja mam w opolskim ramę starej Wsk to możemy się zamienić. Nie ma co prawda kół ale za to jest o wiele bardziej kompletna i w o wiele fajniejszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mam rame od Helki 11 zmeczona ale z tabliczką, i fragmenmtem przedniego zawieszenia oddam za flaszke lub błotnik przedni do komara pedałowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pedałowiec miał płytki błotnik? Inny niż 2350? Bo taki model, tzn.jego zwłoki, zalegają mi za garażem.https://lh4.googleusercontent.com/-vEhWrIqJ9_o/UNrUL6U6KrI/AAAAAAAAFng/dujZOSyYcys/s912/Zdj%25C4%2599cie0196.jpg Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannex Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 A za dwie flaszki tzn jedna za ramę a druga za przechowanie tak z rok pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaamil987 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 nie chcę na tym zarobić jakiejś kasy.. i wstawię tam silnik 125ccm ponieważ środki mi nie pozwalają na inny silnik może w przyszłości ale i tak sięcieszę z wszystkiego co mam i nie robie tergo dla kasy tylko dla lansu na mój wiek to i tak dobrze mi idzie wszystko robie sam i wszystkie pieniądze co zarobieto wszystko wkładam w moje skarby. a tą shlką wyjade na lato więć się nie podniecajcie ze za 10 lat. dziękuje i dowidzenia pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi