tadeo Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Rekordzista wypluł zawory przy przebiegu 1579 km :banghead:Jeśli chcesz bezproblemową Fabię, to poszukaj 1.4 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfan Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Daj mi samochód z salonu, trochę go wyżyłuje przez pierwszy 1000km i zobaczymy jak szybko zdechnie ;d Raczej wątpię żeby przy normalnym użytkowaniu i dobrym dotarciu doszło do takiej awarii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Nie wiesz nawet o czym mówisz! Miałem Octavie 1.4 TSI, która już z lory zjechała na stukającym silniku. Przebieg - 9 km! Okazało się po wpuszczeniu sondy do silnika (przysłali fachurę z Mlada), że na 4 garze są głębokie rysy. Jakość dzisiejszych silników grupy VW jest poniżej wszelkiej krytyki. A uwierz mi na słowo, takich awarii jest przeogromna ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 No własnie ...... Szwagier ma A5 Coupe Quattro z 3 litrową benzyną ..... wcześniej Teściowa nim śmigała, od nowości, i co jakiś czas trzeba było dolewać oleju ......... Serwis sprawdzał i kombinował i stwierdził że ten typ tak ma :D Żona .... Porsche Cayenne z 5 litrową benzyną w Turbo ....... to samo, tylko że już nawet w instrukcji mówią o tym ........... Serwis twierdzi że ten typ tak ma :D Ja mam Meganke RS z 2 litrowym benzyniakiem w Turbo ..... przejechane ponad 20 tys. km i nic nie musiałem dolewać? Wiem że nie ma co porównywać Silników itd ale ostatni raz dolewałem olej do 20-to letniego Merca W123 ...... albo W124 w Dieslu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Po prostu się zestarzałeś i spokojniej jeździsz :laugh:A tak na poważnie to ja nigdy do żadnego swojego pojazdu oleju nie dolewałem, bo nie było takiej potrzeby, ani do samochodów, ani do motocykli :blink: Edytowane 22 Marca 2017 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Może dlatego że nowa Skoda Fabia to wydatek około 40tys?To żart? Tyle to może kosztować buda z silnikiem i kołami. Żeby wyjechać z salonu to dolicz jeszcze połowę tej kwoty. Jeśli chcesz bezproblemową Fabię, to poszukaj 1.4 benzyna.O to to. Ten silnik jest faktycznie trwały i jak na taki emerycki samochód jest nawet całkiem dynamiczny. Tyle że ta Fabia jest faktycznie ciasna w ch*j nawet w kombi. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 To żart? Tyle to może kosztować buda z silnikiem i kołami. Żeby wyjechać z salonu to dolicz jeszcze połowę tej kwoty. To nie żart. Za 40 koła możesz wyjechać z salonu nową Fabią z klimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon77 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 ma ktoś jakieś doświadczenia z peugeot 607 2.2 benzyna? 3.0 pewnie byłby odpowiedniejszy, ale serwis też pewnie droższy. diesle odpadają, ze względu na mały przebieg jaki ewentualnie będzie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opel Astra 2004 1.7 CDTI 101KM. 14.5 tys złZ benzyn się wyleczyłem. Tylko stare diesle (Do 2008-2009)Więcej info - priv Zdj: http://imgur.com/U0dos4whttp://imgur.com/3SzqVoQ Astra już nieaktualna, stoi u mnie w garażu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Astra już nieaktualna, stoi u mnie w garażu ;)Oby służyła bo coraz ciężej kupić coś niewyjeżdżonego, szczególnie w Polsce gdzie nowe auta kupują w 80% firmy :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi