Szuberto Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Bardzo to ciekawie się zapowiada! http://motormania.com.pl/sport/motogp/motogp-jak-formula-1-obowiazkowa-zmiana-opon-podczas-wyscigu-w-australii/ Cal już robi sobie jajka :) TweetyCal Crutchlow @calcrutchlow 2 h@BradleySmith38 I have an idea. You want to swap bikes tomorrow? Should also be fun.We can do in pit stop.You want mine,I want yours ! Easy…Rozwiń Odpowiedź Podaj dalej Ulubione WięcejBradley Smith @BradleySmith38 2 min@calcrutchlow I am supposed to be pitting after you anyway. If my bike is not there I'll know you have stolen it.Rozwiń A Lorenzo cieszy się, że nie upolował kangura :) https://www.youtube.com/watch?v=8xS528BcZeI Edytowane 19 Października 2013 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 no to obiad już mają ogarnięty :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nie wiem jak Wy ale nie powinni skracać dystansu wyścigu (jakieś poważne problemy na tej nawierzchni w tych temperaturach mają opony). Ja widział bym coś takiego jak F1, pitstopy. Myślę że zamieszania byłoby co nie miara, a przez co dodatkowe fajne widowisko. Co myślicie o takim rozwiązaniu problemu ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Lorenzo był tak zdeterminowany, że nawet mewy chyba nie zauważył :D . Zrobił nieznacznie gorszy czas niż pod koniec Q, niesamowite. MatMax, przeczytaj do końca ... poza tymhttp://www.motomatters.com/news/2013/10/19/lack_of_tire_testing_at_phillip_island_c.html nowa niewyślizgana nawierzchnia - to jest powód całej draki Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 O kurcze dopiero czytam artykuł z motormanii zajebi.... sprawa. No to będzie się działo.Tą decyzje podjęli po kwalifikacjach ? Mick nic nie wspominał o tym. Jak tak to nie mają ustawianych drugich sprzętów co ? Zawsze między pierwszym a drugim motocyklem jest różnica w setupach. I co teraz na WU nie zdążą tego poustawiać chyba ? Szykuje się mega wyścig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) no a dlaczego nie zdążą? przecież wszystkie ustawienia się spisuje zasadniczo drugi jest ustawiony na mokro, ale w tej sytuacji - wiadomo :) Edytowane 19 Października 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Teoretycznie masz rację powinno się wczytywać dane i ok ale w praktyce jest chyba inaczej, zobaczymy. :)Warto rozgrzewkę też zobaczyć o której ona jest 2 ? Jeśli pierwszy wyścig o 4 to chyba tak będzie. Szykuje się niezły spektakl. :)To w takim wypadku jak typujecie ?Ja 1. Rossi :biggrin: 2. ? :) 3. ? :rolleyes: Edytowane 19 Października 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja stawiam 93,99, 46 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) 46,35,69 będzie mokro, MM zdejmie Lorenzo a Pedrosie motocykl zdefektuje :) Edytowane 19 Października 2013 przez Szuberto Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Szuberto, czy sugerujesz, że Pedrosie wypadnie silnik z ramy i przestanie działać TC? W jednym momencie, zresztą??! :laugh: :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Szuberto, czy sugerujesz, że Pedrosie wypadnie silnik z ramy i przestanie działać TC? W jednym momencie, zresztą??! :laugh: :blink:Jestem zwolennikiem teorii spiskowych... ;) Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Rossi miał dobre tempo w Fp3. dużo laps 1,29,5 plus minus 0,2. Oczywiście Lorenzo i Marquez mają 1,29,2 ale na wyścig (biorąc pod uwagę takie problemy opon na tym torze) nie za bardzo w takim tempie jechać. Można szybko zabić te oponki i po 10 laps będą musieli zjechać.Wydaje mi się że V46 właśnie tak powinien zrobić, jechać tym swoim tempem co w Fp3 i puścić do przodu młodego i Lorka (bo raczej znając Lorenzo styl wykur... do przodu już w pierwszym lap.) i czekać na rozwój sytuacji. Zagrać pokerowo albo ten mój plan wypali albo nie. Pisałem do niego żeby tak zrobił ale odpowiedział że jeszcze nie wie, rozmyśli to. :) Jedynie obawiam się Babtysty bo jest blisko V46 ale on ostatnio ma głowę na karku i jedzie dobrze a nie jak w pierwszej części na łeb na szyję. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Podobno Stoner w SMSie do Pedrosy zdradził o co chodzi na Philip Island, więc Dani pozamiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryhu Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 MM przekozaczył i skomplikował sobie sprawę bo teraz musi walczyć do końca i nie wyeb.c.Ciekawe czy go ukarają za nie zjechanie z toru od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No i jeden błąd i emocje nam się wydłużają! hehe.... Niestety Rossi kolejny raz pokazał, że odstaje od czołówki... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi