piórko Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Krótka relacja z testów VR w Brnie: "My Yamaha M1,some Bridgestone tyres,my team,the circuit of Brno and 32 degrees" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Tymczasem w Brnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dominika zdjęcie super, kiedyś ktoś pisał że w Poznaniu też taki przypadek zaistniał ale nie obraź się ale z Tym awatarem trochę przesadzasz. ;)Co do Stonera to myślę że nadal jest duże prawdopodobieństwo że na Montegi i wyspie Filipa pojedzie. Jak nie to dla mnie jako widza Motogp szkoda jego występ dodał by jeszcze większej pikanterii, poza tym tak jak kiedyś pisałem, uważam że pomimo że nie startował od Valencji to jednak miałby dużą szansę na Philip wygrać. Od tak nie traci się tego co budowało się od małego poza tym jest tam królem od 6 lat.Ja trzymam jednak kciuki żeby pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ciekawe jaki miała czas.. 1.56.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jakby Stoner miał startować, to by o tym powiedział po prostu. On nie musi robić takich szopek i podchodów Akurat trzymanie takiej informacji w tajemnicy do samego końca byłoby logiczne - nie musiałby opędzać się od mediów i pytań o te starty. Podobnie było przecież z jego odejściem - też ściemniał do samego końca. Skoro nie wyszła mu przygoda z samochodami pozostaje mieć nadzieję, że da sobie siana i wróci na motocykl. Albo żonka mogłaby wnieść o rozwód i pozwać go na kosmiczną kasę - wtedy musiałby wrócić żeby zarobić te pieniądze ;) :D A odnośnie do porównania kierowców SBK i GP, o którym mówił Crutchlow - czyli jak Hayden wejdzie do superbajków to powinien tam wszystkich pozamiatać, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dominika zdjęcie super, kiedyś ktoś pisał że w Poznaniu też taki przypadek zaistniał ale nie obraź się ale z Tym awatarem trochę przesadzasz. ;) Ale że co, złamałam regulamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie no Dominika spoko, wiesz rozumiem Stoner zamiatający na Hondzie z kolanem i łokciem po asfalcie, a nie z jakąś rybą w rękach ale spoko każdy może wkleić co chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Stoner to mój ulubiony zawodnik w MotoGP, a to że patrzę na jego sylwetkę z dystansu to raczej chyba dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Stoner to mój ulubiony zawodnik w MotoGP, a to że patrzę na jego sylwetkę z dystansu to raczej chyba dobrze. :lalag: Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jakieś info odnośnie testów Yamahy ? Jest tylko notatka o testach Stonera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jakieś info odnośnie testów Yamahy ? Jest tylko notatka o testach Stonera. A co chciałbyś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na FB Vale pisze, że test jest ważny, więc czuć napięcie w ekipie. Wrzucił nawet zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krl Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Widzę też na stole piloty od sterowania silnikiem, drugi od sterowania zawieszeniem, trzeci od sterowania telemetrią czwarty od sterowania elektroniką a piąty od sterowania zawodnikami. :wink: Yamaha poszła do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jest MOC :) http://vimeo.com/71945179 Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 wszystko ładnie pieknie tylko co robi Najman obok Stonera ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi