Limo Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Hehe, a propo, ciekawe na ile to był przypadek że młodszy Vinales zgarnął Saloma w Japonii a na ile celowa akcja :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Valentino Rossi has pledged to help Yamaha team-mate Jorge Lorenzo 'as much as possible' Z całym szacunkiem dla VR46, ale chyba jedyne, co może zrobić, to próbować spowolnić Młodego przy próbie dublowania. ;). Czyli może taka taktyka: na drugim okrążeniu Rossi wyjedzie delikatnie w pejzaż albo zjedzie do boksu z powodu obluzowanego kabelka, potem wyjedzie tuż przed Marquezem i będzie się miotał od prawej do lewej krawędzi nitki, żeby wymusić błąd Marqueza. Co Wy na to? A opcja druga: do "pomocy" włączy się Pedrosa, który w razie niekorzystnie rozwijającej się sytuacji (czyli np. Pedrosa drugi, a Marquez piąty) po prostu się wycofa z wyścigu (co ma opracowane do perfekcji :icon_mrgreen: ) Edytowane 6 Listopada 2013 przez Sherman Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Sherman, wysyłaj CV do Lina Jarvisa albo do Nakamoto, może Cię zatrudnią do teamu, bo bez kitu, to ma szanse zadziałać :D Edytowane 6 Listopada 2013 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 W zasadzie wszystko jest możliwe - tych trzech to stare wygi, a młody może pęknąć pod presją i zrobić coś głupiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Kozacko by było MJ zobaczyć w paddocku GPDokładnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No nie mówcie, że nie widzieliście Jordana w padoku GP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 ja go nawet na motocyklu widziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 e nieee tylko w internecie Panie... bo ja z padokiem MotoGP mam tyle wspólnego co z dobrymi samochodami - czyli NIC :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 E tam na żywo. YT to takie na żywo tylko że w internetach :) Obstawiam, że na rundy poza USA i tak by się nie ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dokładnie, jednak taki przelot do Europy trochę kosztuję, więc pewnie musiał by się mocno spiąć finansowo ;) Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No nie mówcie, że nie widzieliście Jordana w padoku GP.Ale nie na stałe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Dokładnie:-)jego nawet w AMA niema , pewnie sznurowki do pudelek nike wklada :laugh: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 jego nawet w AMA niema , pewnie sznurowki do pudelek nike wklada :laugh:Boksy są dla nego za niskie :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Kiedyś pisałem o tym że Rossi powinien coś zrobić ze swoimi mechanikami, a dokładnie ich zmienić bo w piątki wyglądało to całkiem całkiem w wolnych treningach natomiast w sobotę nie robili znaczących (w porównaniu z konkurencją) postępów. Tak to wyglądało przynajmniej do połowy sezonu.Takiej bomby to jednak się nie spodziewałemhttp://motosp.pl/motogp/valentino-rossi-rozchodzi-sie-z-jeremym-burgessem/Pytanie zasadnicze kto zajmie miejsce Jeremiego, pytanie kto może dać takiego dużego kopa samemu V46 ? Naprawdę jestem bardzo ciekawy. Chyba jedynie Max Biaggi hehe :)To jest póki co na razie hit tego weekendu. :)Ja jutro wypisałem urlopik i wszystko oglądam. :)Ja już teraz jestem okichany przed tą rundą takiego zakończenia sezonu nie pamiętam a fantom pisze że nie ma o czym rozmawiać. Ja mógłbym napierda... przez cały weekend ale nie mam tu z kim. :) Ja to chyba jednak mam mózg zżarty przez te motogp i tak już przez ponad 20 lat. :) Pierd... ze mnie fanatyk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Właśnie przeczytałam tę wiadomość i też mnie zaskoczyła... Mimo wszystko. Ale to, moim zdaniem, potwierdza tylko fakt, że Rossi wciąż ma aspiracje do 10-tego tytułu. Czego mu, oczywiście, życzę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi