MatMax78 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Horror w Moto3 (dwóch z czołówki wylatuje) ale jednak z wielkim szczęściem (bo cudem liczą się w walce). Kto wygra z tych trzech asów ostatni wyścig będzie mistrzem świata.Mistrz w Moto2, po mało ciekawym wyścigu ale z bardzo niebezpiecznym wypadkiem i przerwaniem wyścigu.Wyścig Motogp z terminatorem na czele, z rozsądną jazdą Marqueza na drugiej pozycji i bezbarwnym jak zawsze Danim :) oraz dwoma poważnymi błędami na tym samym winklu starego lisa V46. :) Błędy te wyeliminowały go z walki o czwartą pozycje. ;)Takie małe podsumowanie w skrócie dla Ciebie Jacek. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Chyba mało kto się spodziewał, że Lorenzo wygra w Motegi z Repsolami. Lider od początku do samego końca, niesamowite. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Fuck, mimo że Lorka nie kocham za bardzo to kolo jest niesamowity. Pokazuje jak dobrym jest zawodnikiem i jak ewoluuje, kiedy trzeba - widać że dostał nauczkę po wielu wyprzedzeniach na hamowaniu i w Motegi widać było że też zaczął mega późno heblowac, na tym torze wiedział że bez tego nic nie będzie. Aczkolwiek stawiam na Maqra bo chłopak jechał z może nie dużym, ale jednak limitem i nie wyprzedzał Lorka bo widocznie stwierdził że może i by się udało, ale nie może sobie pozwolić na ryzyko bo lepiej 2x dojechac drugi na koniec sezonu i być Mistrzem niż raz wygrać, a raz sie wy**bac i nim nie być :) Walencja będzie MEGA, obstawiam że Lorek albo nawet Dani wygra a Marq - 3ci. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No właśnie ja też nie widziałem bo mi się nie chciało wstawać tak wcześnie. Coś ciekawego było? Ja dopiero wstalem ....U mnie 12.05 ....Cos sie dzialo ???? Walencja będzie MEGA, obstawiam że Lorek albo nawet Dani wygra a Marq - 3ci. Ooooooo to juz o jakiejs ludzkiej godzinie. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mi to żal Reddinga... Nie dość, że się połamał, dziś znów poobijany, to jeszcze chyba laska go rzuciła :sad:.No i niestety, ten bezbarwny Espargaro zdobył Majstra. A miałam nadzieję, że chociaż w Moto2 to nie będzie Hiszpan :sad:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 na szczęście to wyścigi, a nie wybory miss publiczności Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jasne, szkoda tylko, że tak bardzo domnują Hiszpanie. A jeśli, Twoim zdaniem, Bimbak o tytule powinna decydować umiejętność wyprzedzania na prostych, to faktycznie PEs tytuł należy się, jak mało komu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ale wiało nudą w motogp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Prawda - najnudniejszy wyścig ze wszystkch klas :sad:. Ale też operatorzy kamer nie pokazali walki Hayden'a z Dovi'm ;). BTW, Mick - no i co z tym stylem jazdy Dovi'ego, świetnie pasującym do Ducati? Ducati się popsuło czy styl się zmienił? :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Horror w Moto3 (dwóch z czołówki wylatuje) ale jednak z wielkim szczęściem (bo cudem liczą się w walce). Kto wygra z tych trzech asów ostatni wyścig będzie mistrzem świata. Generalka (top 3) Moto3 po tej rundzie Salom 300 pkt.Vinales 298 pkt.Rins 295 pkt. Co będzie z Mistrzostwem, jeśli w następnej rundzie wygra Rins, a Salom będzie 2-gi? Zrównają się w generalce Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Co będzie z Mistrzostwem, jeśli w następnej rundzie wygra Rins, a Salom będzie 2-gi? Zrównają się w generalceTo wtedy o ile wiem wygra ten zawodnik, który ma więcej zwycięstw. Sprawdziłem i Salom ma obecnie 7 zwycięstw, a Rins 6. Jeśli zrównają się punktami to faktycznie będzie remis... I wtedy liczy się liczba pol position... Edytowane 27 Października 2013 przez PeterQ Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jasne, szkoda tylko, że tak bardzo domnują Hiszpanie. A jeśli, Twoim zdaniem, Bimbak o tytule powinna decydować umiejętność wyprzedzania na prostych, to faktycznie PEs tytuł należy się, jak mało komu.Ciężko obwiniać o to Hiszpanów, że mają tak skuteczny system szkolenia młodych ścigantów.Akurat w moto2 było w tym roku bardzo różnorodnie jeśli chodzi o narodowości na podiach. Moim zdaniem o tytule powinny decydować punkty, a o tytule dla Pola można by prędzej powiedzieć, że zadecydował głównie pech Scotta. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 To wtedy o ile wiem wygra ten zawodnik, który ma więcej zwycięstw. Sprawdziłem i Salom ma obecnie 7 zwycięstw, a Rins 6. Jeśli zrównają się punktami to faktycznie będzie remis... I wtedy liczy się liczba pol position...Potem liczy się liczba drugich miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Może trochę wiało nudą w motogp ale w moto2 dużo bardziej.Moto3 było naprawdę mocne a zwłaszcza przelot kolegi nad głową Saloma ;) jak ktoś ma ten filmik z odpowiedniej kamerki (była jedna powtórka tego przelotu) to wklejcie. W motogp miesiąc temu to Marquez by na pewno próbował wyprzedzać Lorenzo ale w takich okolicznościach (Lorenzo naprawdę był mocny i Marquez nie chciał ryzykować) dobrze zrobił. Kolejny raz pokazał że pomimo debiutu jeździ z głową, szacun dla niego. Myślałem tak jak komentatorzy że to jednak Lorenzo (inny dobór opon od Hond) będzie miał na koniec problem ale to jednak honda widać było miała duże problemy w końcówce (twarda mieszanka) o bezpłciowym Danim to już mi się nie chce pisać.:) Nie chcę nikogo obrażać ale ten chłopak nigdy nie będzie mistrzem świata w królewskiej klasie. Wolałbym się wykur... ale zaryzykować w jakimś wyścigu niż tak jechać. :)Jeszcze krótko co do Moto2 ja tak jak pisałem byłem za Scotem ale musimy przyznać że Pol w drugiej części był lepszy (i to nie chodzi o proste) i szybko odrabiał starty. Edytowane 28 Października 2013 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezka Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Nie chcę nikogo obrażać ale ten chłopak nigdy nie będzie mistrzem świata w królewskiej klasie. Wolałbym się wykur... ale zaryzykować w jakimś wyścigu niż tak jechać. :) Witam.łatwo mówić ( pisać ) siedząc za klawiaturą...Dani jaki jest taki jest :) , ale na pewno jest niesamowitym kierowcą... ściga się już zawodowo od ponad 12 lat, był mistrzem 125, dwa razy 250 , chyba ze dwa razy w-ce mistrzem MotoGP, był chyba ze 100 razy na podium... a Ty ???On już jeździ mnóstwo lat, miał wiele kontuzji, jest poskręcany w kilkunastu miejscach i dobrze wie co znaczy jak piszesz "wykur..." ..jest po prostu za bardzo doświadczonym zawodnikiem ,aby ryzykować upadek, kontuzję, życie jak moto nie jedzie poprawnie. Może i nie zdobył mistrzostwa w MotoGP , ale nadal jest wśród 3 'kosmitów' w stawce. Przestańcie wieszać psy na nim .. a to bezpłciowy, a to nie ma jaj .. itp - ma większe jaja jak 100% internetowych "ścigantów" którzy go krytykują. Nie wszyscy będą mistrzami ,ale nie wszyscy potrafią wygrywać wyścigi a on potrafi i przed każdym z wyścigów jest jednym z faworytów!pozdrawiamnezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi