Inula Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Co roku organizujemy, w porozumieniu z Gimnazjum nr 9 w Lublinie, zbiórkę darów rzeczowych i pieniędzy dla najbiedniejszych schronisk dla zwierząt. W przyszłym roku chciałybyśmy zrobić coś, czego jeszcze nie robiłyśmy, mianowicie przejazd przez Lublin z dzieciakami, które zbiorą najwięcej ( w ramach nagrody ). Czy jest do zrealizowania z waszą pomocą? Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Z tegoco wiem tutaj jest niewielu motocyklistów z Lublina bo mają swoje forum. Może tam spróbuj. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Zerknij do działu Lublin, i spróbuj na forum Lublin Riders. Dziękuję. Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 daleko do Lublina;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Czy jest do zrealizowania z waszą pomocą? Pewnie, ze sie uda, ale rzeczywiscie napisz na lublin.riders.pl Wiekszosc z nas tylko tamto forum ogarnia. Pozdro. R. ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pewnie, ze sie uda, ale rzeczywiscie napisz na lublin.riders.pl Wiekszosc z nas tylko tamto forum ogarnia. Pozdro. R. ;) Ok,ok. Dziękuję. Będę się tam kierować. Prawdę mówiąc zależy mi bardzo. Dla dzieciaków to niesamowita motywacja. Chciałyśmy zrobić też akcję dla Hospicjum Małego Księcia. W zeszłym roku udało nam się zwerbować dzieciaki, które opiekują się maluszkami jako "koledzy do zabawy". Zauważyłam, że kiedy pada hasło "motocykle", to dzieciaki zaczynają być bardzo poruszone i energicznie działają :) Świetna sprawa. Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Tutaj też pisz ;)Sam pomogę jak będzie czas.Akcja ciekawa i godna uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Temat ciekawy, a z Wawy do Lublina to przecież rzut beretem, Panowie...Godzina jazdy? Dobra, godzina 10 minut ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Temat ciekawy, a z Wawy do Lublina to przecież rzut beretem, Panowie...Godzina jazdy? Dobra, godzina 10 minut ;). Wszystko jest jeszcze do ustalenia. Chciałybyśmy wyłonić 8 dzieciaków, które uzbierają najwięcej. Trasa przejazdu byłaby niezbyt długa, ale mamy w planie wynająć miejsce w lesie i zrobić ognicho dla dzieciaków i motocyklistów :) Potrzebuję ośmiu chętnych, bo ja jadę jako opieka i na plecaku mam opiekunkę ze szkoły. Poza tym, mnie dzieciaki znają i żadna dla nich frajda jechać ze mną :). Z ognicha powrót pod szkołe i fota z motocyklistami :)Gdyby jednak okazało się można np. zebrać dary w samochód i pojechać do wybranego schroniska, np. Rachów Stary, wtedy dzieciaki mogłyby być dowiezione tam na motocyklach i same przekazać to, co uzbierały. Jeszcze piszemy program, który musimy przekazać rodzicom, ich papierowa zgoda jest niezbędna. I muszę wykupić ubezpieczenie na ten dzień dla wszystkich. Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To ja sie pisze ;)Pofadam z chlopakami od rusków z koszami ;)To była by frajda ;)Może jakeiś weterany by sie znalazły ;)A jak bedzie 30 motocykli które zajadą pod gimnazjum to też zle nie ebdzie ;>??P.S. Motocykl z przyczepką by się etż znalazł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To ja sie pisze ;)Pofadam z chlopakami od rusków z koszami ;)To była by frajda ;)Może jakeiś weterany by sie znalazły ;)A jak bedzie 30 motocykli które zajadą pod gimnazjum to też zle nie ebdzie ;>??P.S. Motocykl z przyczepką by się etż znalazł ;) 30 motórów!!! By się dzieci poszczali z radości :) Dla mnie bomba! Byłoby świetnie! Dobra, to ten. Poza tym, że kontaktujemy się tutaj na forum, to w moim profilu znajduje się mój nr telefonu i gg. Każdego kto poważnie myśli o udziale w takiej akcji proszę o kontakt w jaki sposób mu wygodnie :) Uprzedzam, że jak akcja będzie coraz bliżej realizacji zawiadomimy media i będziemy wychwalać pod niebosa motocyklistów i ich działalność chatyratatatywną ;) Jutro idę do dyrektora gimnazjum i zapytam ile z finansów szkoły może przeznaczyć na ognicho :) Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wspaniała inicjatywa. Gdybym miał bliżej na bank bym się stawił. :clap: Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inula Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Wspaniała inicjatywa. Gdybym miał bliżej na bank bym się stawił. :clap: Wyślę Ci zdjęcia, spokojnie. A może kiedyś u Ciebie zrobimy jakąś akcję? :) Cytuj Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Trzymam za słowo, znajdzie się u nas więcej chętnych z dwoma kołami żeby sprawić przyjemność dzieciakom i przy okazji zrobić coś dla innych. Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja bym mogła się pisać, tylko u mnie gorzej z wożeniem kogokolwiek na plecaczku, bo mam zdemontowane podnóżki dla pasażera. Jeśli je znajdę, mogę zamontować, a jak nie - mogę tylko robić za tłum :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi