Inula Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Co roku organizujemy, w porozumieniu z Gimnazjum nr 9 w Lublinie, zbiórkę darów rzeczowych i pieniędzy dla najbiedniejszych schronisk dla zwierząt. W przyszłym roku chciałybyśmy zrobić coś, czego jeszcze nie robiłyśmy, mianowicie przejazd przez Lublin z dzieciakami, które zbiorą najwięcej ( w ramach nagrody ). Czy jest do zrealizowania z waszą pomocą? Quote Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Z tegoco wiem tutaj jest niewielu motocyklistów z Lublina bo mają swoje forum. Może tam spróbuj. Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inula Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Zerknij do działu Lublin, i spróbuj na forum Lublin Riders. Dziękuję. Quote Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek Lichota Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 daleko do Lublina;< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcio Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Czy jest do zrealizowania z waszą pomocą? Pewnie, ze sie uda, ale rzeczywiscie napisz na lublin.riders.pl Wiekszosc z nas tylko tamto forum ogarnia. Pozdro. R. ;) Quote Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inula Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Pewnie, ze sie uda, ale rzeczywiscie napisz na lublin.riders.pl Wiekszosc z nas tylko tamto forum ogarnia. Pozdro. R. ;) Ok,ok. Dziękuję. Będę się tam kierować. Prawdę mówiąc zależy mi bardzo. Dla dzieciaków to niesamowita motywacja. Chciałyśmy zrobić też akcję dla Hospicjum Małego Księcia. W zeszłym roku udało nam się zwerbować dzieciaki, które opiekują się maluszkami jako "koledzy do zabawy". Zauważyłam, że kiedy pada hasło "motocykle", to dzieciaki zaczynają być bardzo poruszone i energicznie działają :) Świetna sprawa. Quote Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
aftys6 Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Tutaj też pisz ;)Sam pomogę jak będzie czas.Akcja ciekawa i godna uwagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piórko Posted September 22, 2012 Share Posted September 22, 2012 Temat ciekawy, a z Wawy do Lublina to przecież rzut beretem, Panowie...Godzina jazdy? Dobra, godzina 10 minut ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inula Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 Temat ciekawy, a z Wawy do Lublina to przecież rzut beretem, Panowie...Godzina jazdy? Dobra, godzina 10 minut ;). Wszystko jest jeszcze do ustalenia. Chciałybyśmy wyłonić 8 dzieciaków, które uzbierają najwięcej. Trasa przejazdu byłaby niezbyt długa, ale mamy w planie wynająć miejsce w lesie i zrobić ognicho dla dzieciaków i motocyklistów :) Potrzebuję ośmiu chętnych, bo ja jadę jako opieka i na plecaku mam opiekunkę ze szkoły. Poza tym, mnie dzieciaki znają i żadna dla nich frajda jechać ze mną :). Z ognicha powrót pod szkołe i fota z motocyklistami :)Gdyby jednak okazało się można np. zebrać dary w samochód i pojechać do wybranego schroniska, np. Rachów Stary, wtedy dzieciaki mogłyby być dowiezione tam na motocyklach i same przekazać to, co uzbierały. Jeszcze piszemy program, który musimy przekazać rodzicom, ich papierowa zgoda jest niezbędna. I muszę wykupić ubezpieczenie na ten dzień dla wszystkich. Quote Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
aftys6 Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 To ja sie pisze ;)Pofadam z chlopakami od rusków z koszami ;)To była by frajda ;)Może jakeiś weterany by sie znalazły ;)A jak bedzie 30 motocykli które zajadą pod gimnazjum to też zle nie ebdzie ;>??P.S. Motocykl z przyczepką by się etż znalazł ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inula Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 To ja sie pisze ;)Pofadam z chlopakami od rusków z koszami ;)To była by frajda ;)Może jakeiś weterany by sie znalazły ;)A jak bedzie 30 motocykli które zajadą pod gimnazjum to też zle nie ebdzie ;>??P.S. Motocykl z przyczepką by się etż znalazł ;) 30 motórów!!! By się dzieci poszczali z radości :) Dla mnie bomba! Byłoby świetnie! Dobra, to ten. Poza tym, że kontaktujemy się tutaj na forum, to w moim profilu znajduje się mój nr telefonu i gg. Każdego kto poważnie myśli o udziale w takiej akcji proszę o kontakt w jaki sposób mu wygodnie :) Uprzedzam, że jak akcja będzie coraz bliżej realizacji zawiadomimy media i będziemy wychwalać pod niebosa motocyklistów i ich działalność chatyratatatywną ;) Jutro idę do dyrektora gimnazjum i zapytam ile z finansów szkoły może przeznaczyć na ognicho :) Quote Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
Handelson Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Wspaniała inicjatywa. Gdybym miał bliżej na bank bym się stawił. :clap: Quote Go ride... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inula Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 Wspaniała inicjatywa. Gdybym miał bliżej na bank bym się stawił. :clap: Wyślę Ci zdjęcia, spokojnie. A może kiedyś u Ciebie zrobimy jakąś akcję? :) Quote Gdybym miała osiem rąk klaskałabym w dolby surround Link to comment Share on other sites More sharing options...
Handelson Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Trzymam za słowo, znajdzie się u nas więcej chętnych z dwoma kołami żeby sprawić przyjemność dzieciakom i przy okazji zrobić coś dla innych. Quote Go ride... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piórko Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 Ja bym mogła się pisać, tylko u mnie gorzej z wożeniem kogokolwiek na plecaczku, bo mam zdemontowane podnóżki dla pasażera. Jeśli je znajdę, mogę zamontować, a jak nie - mogę tylko robić za tłum :biggrin:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts