Limo Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Yuby, bez krępacji, świat idzie do przodu, dzisiejsze 18-ki to już stare du... typeski ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 No wiecie, a myślałam, że będę tą jedyną :(będę przez Was płakaćZnalazłam ten temat z Borkami, nie mogliście wybrać miejscówki bliżej mazur ? :PJa jestem bardzo blisko Ciebie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 100lica daleko ode mnie też ! nie ma tu nikogo z mazur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Kilka osób na pewno się chętnie przeprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 100lica daleko ode mnie też ! nie ma tu nikogo z mazur ? Nie klikam ze Stolycy :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) O moja narzeczona nawet ma swój temat! :laugh: :laugh: Myślę Barbi że cykniemy sobie pare słit foci razem podczas nauki... endurowania :D :D :DA no i fundamentalne pytanie? Czy zostaniesz moją dziewczyną na dobre i na złe? Edytowane 14 Września 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 O kurde mam już dylemat kogo wybrać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ładna dziewczyna i terenowe moto to rzadkie połączenie, tak trzymaj :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 terenowe motocykle są najlepsze !bez urazy dla innych to moja indywidualna opinia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 podzielam twoje zdanie enduro/cross to najlepszy rodzaj motocykli jak dla mnie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 No to piona ! Już Cię lubię :)Brakuje mi to facebookowej opcji " Lubię to " od razu zalajkowałabym Twój post :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 100lica daleko ode mnie też ! nie ma tu nikogo z mazur ? Jak stolica jest daleko od Mazur, to najdłuższy dystans jaki pokonujesz to z domu do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Niee, z domu do stajnie :P nie no żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 to właź na facebooka zapraszaj do znajomychj i będziemy se lajkować ha.!;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Już wbijam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi