songoku Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Sherman jak coś znajdziesz dobrego to się podziel informacjami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 "A nie mówiłem?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 http://www.scigacz.pl/Wyscigowe,Motocyklowe,Mistrzostwa,Polski,ostatni,gasi,swiatlo,19122.html oraz http://www.scigacz.pl/Finalowa,runda,WMMP,2012,na,zdjeciach,19123.html Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Lovtza potrafi jednocześnie cieszyć i bawić ... jest chyba ostatnią osobą na tej planecie która aktywnie używa słowa "utyskiwać" i piszę to z autentyczną sympatią a nie złośliwie :) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cóż dodać. Najgorsze jest to, że w zasadzie takie artykuły czytuję od kiedy pamiętam, a i tak się nic nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Mam pytanie jakie są koszty startu w mistrzostwach,(piątek sobota niedziela)? Chodzi mi o same formalności nie o przygotowanie sprzętu, opon itp. Edytowane 12 Września 2012 przez MatMax78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Klasy pucharowe (Predator oraz Rookie): wpisowe - 450 zł, opcjonalne 2 wolne treningi - 100 zł każdy (170 płatne za komplet), egzamin na licencję sportową - 50 zł (wymagany tylko w przypadku pierwszego startu w Rookie, w Predatorze niewymagany). Edytowane 12 Września 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazi Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) pogratulować wyników! powoli zaczynam mysleć o realizacji takich planów jak wy panowiechoc polityka PZM nie nastraja budująco na kolejne sezony Edytowane 13 Września 2012 przez Kwazi Cytuj tora!tora!tora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 egzamin na licencję sportową Wiadomo jak coś takiego przebiega? Regulaminy liznąłem, ale ciekaw jestem relacji kogoś, kto mógłby to konkretnie opisać. Orass - czy aby w ogóle się za to zabrać, nie trzeba być członkiem :] , i działać z błogosławieństwem klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 http://filmy.scigacz.pl/relacje/VI_Runda_WMMP/Pejser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Nie wiem z którego jest to roku ale ważne że się da robić odpowiednie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 egzamin na licencję sportową - 50 zł gwoli wyjaśnienia, to był egzamin na certyfikat. Dopiero jak się dostanie certyfikat, wyrabia się licencję (kolejny koszt oczywiście :)).... Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Cześć panowie. Dawno mnie tutaj nie było i pewnie mnie nie znacie bo wieki temu byłem aktywny w innym temacie. Żeby miał kto ogladać moje filmiki to wracam i podrzucam. Mam tego pełno ale mało czasu na składanie tego wiec słabo mi idzie to wrzucanie. Ale obiecuje , wrzucę wszystko ( 2,5 godziny gdzieś) Reszte też znajdziecie na moim kanale to nie będe wklejał nie wiadomo ile linków. Pozdrowienia chłopaki i ćwiczcie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NATALIA Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Wiem wiem, ale jak widzę znikający tyłek Natalii Florek na 600tce, to muszę jakiś sposób znaleźć, żeby nie tracić dystansu ;). Zresztą uparcie twierdzę, że w każdym sporcie motorowym moc i osiągi maszyny mają znaczenie i takie rzeczy, jak wyczynowe zawieszenie, wyczynowe hamulce, moduły sterujące elektroniką silnika, moduły przyspieszające zmianę biegów czy wyczynowe wydechy zestrojone w całość na hamowni nie są tylko elementami tuningu psychologicznego. Dlatego równolegle z rozwojem własnym staram się też dostosowywać sprzęt, to chyba żaden obciach :) Ten chłopak co ze synkiem był na podium w klasie 600 gdzie jeździł Sikor i Rinas powiedział fajną rzecz, że on jeździ na seryjnym motocyklu bez qutszifterów specjalnych zawieszeń i innych gratów i da się wygrywać(to są jego słowa).Nie wiem jakie czasy robił ale obstawiam 1,41-1,42 i na ile ma wsparcie doświadczonych kolegów mechaników którzy doradzą np. jakie opony itp. to jest również bardzo ważny element w tej dziedzinie, chyba że ma naprawdę duży talent,- wygrał pewnie.Co do Natalii to objechała nawet Pejsera ale on w sobotę rozmawiał z moim kolegą i mówił że ma problem z nadgarstkiem i na dodatek długi rolergaz w swojej Hondzie (musiał brać na dwa razy) ale mamy w naszym gronie piórko która w następnym sezonie stawi czoło Natalii. I jeszcze jedna rzecz, ja staram się być jako kibic raz w roku na zawodach na torze w Poznaniu ale tak małej liczby zawodników na starcie to jeszcze nie widziałem w klasie 600 było chyba 8, klasa 1000 i superbike połączona ale również mało, klasa pretendent gdzie zawsze tam było najwięcej osób teraz tylko 7. Klasa Shermana i chłopaków Roki 600 była dość liczna nie wspomnę już o klasie 125. Widać kryzys albo coś się dzieje niedobrego z promowaniem tej dyscypliny przez związek, medialnie również kiepsko żadnej telewizji nawet regionalnej, bynajmniej ja nie widziałem.Jeżdżąc na Hondzie z seryjnym zawieszeniem również potrafiłam jeździć szybko. A co do ostatniej rundy to miałam high-side na kwalifikacji więc w wyścigu nie byłam w formie, ani w pierwszym ani w drugim. Do tego zmienione zawieszenie na przodzie motocykla, które nie doczekało się przetestowania i wyczucia, krzywa tarcz na przodzie po porannym high-side w kwalifikacji i mega obolały kręgosłup. Pojechałam w wyścigu 1:39, na poprzedniej rundzie było już 1:37:990, gdzie jazda była bardzo stabilna, czułam zapas, wiem, że może być jeszcze szybciej i będzie:-) Co do super części - sportowe zawieszenia, quick shiffter, wydech i dobre opony - nic więcej do szczęścia nie potrzebuję:-) Tak samo w tysiącach, testując ostatnio BMW S1000RR stwierdziłam, że nie potrzebowałabym żadnych modyfikacji w tym silniku - bez wysiłku pojechałam 2:13 na Slovakiaring w pierwszym kontakcie z motocyklem:-)Koleżanka będzie jeździła z licencją A skoro mamy się skonfrontować? :-) Czy w amatorskiej klasie? Od niedawna również szkolę nową przyszłą "zawodniczkę":-)Co do telewizji - tvp info gościło na ostatniej rundzie, nie tylko na tej zresztą:-)Pozdrawiam,Natalia Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) No proszę :) . Witamy serdecznie. Nie przesadzaj, tempo było świetne w odniesieniu do reszty stawki. Dokładnie pamiętam wyścigi, zwłaszcza SSP. Tylko że w sobotnim wyścigu coś się stało. Przez jakiś czas nie jechałaś, potem się pojawiłaś. Myśleliśmy, że była gleba, a pewnie zwiedziłaś trawkę, prawda? Edytowane 20 Września 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi