songoku Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ja na pewno nie - proponuje jakieś piwko po seansie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Panie i Panowie będę się kręcił gdzieś przed wejściem do kina w koszulce forumowej MojeKawasaki z nickiem na plecach i czerwonej czapce alpine* :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zajmuj miejsce obok, przyniosę browara przelanego do butelki Ice Tea. Jak to za starych dobrych czasów, kiedy się chodziło w gimnazjum na ekranizacje lektur :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 otototo dobry plan to ja jeszcze przyniosę dżojnta napchanego w fajka żeby było do kompletu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 sangoku daj kom do siebie - tak na wszelki -jak coś to na PW wyślij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 mistrz parkietu i czeskiego szaletu: 796-960-690 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Songoku - dzięki za sprawną organizację :biggrin:. Film naprawdę świetny, bardzo mi się podobał... :biggrin:. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 polecam się równiez do organizacji imprez masowych z dostępnościa alkoholu i twardych narkotyków ;) Szkoda, że na piwko tylko się Sikor dał namówić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja na trening na 7:00 do MG szedłem, a to oznaczało pobudkę przed 6 także żadne piwka nie były mi w głowie. Dzięki za ogarnięcie biletu, fajny film, ale wydaje mi się, że jakby pierwsza połowa lepsza, gdzie więcej tych fajnych tekstów leciało. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tak, to prawda :) . Mi się troszkę dłużyła druga połowa, ale ostatecznie film rewelka. Bardzo ciekawa opowieść o "gladiatorach". Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dzięki za wyjście. Nie ogarniałem kto z Was jest kto, ale film lepszy niz myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) No mieliśmy się poogarniać na piwku, ale jak Songoku napisał, tylko jak się stawiłem ...Do następnego. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Sikor Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajen Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 No z tego forum nie tylko Ty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Hehe, no tak tak :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Główną zaleta tego fillmu jest to, że nie jest w 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi