songoku Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Hej, Już kupione, mamy 12 miejsc w rzędzie G (prawie cały – zostały w nim 4 miejsca) Dane do przelewu: Marcin Grodzicki47 1030 0019 0109 8510 0118 8468 Pls w tytule przelewu wpisujcie swój nick. Kwota: 19,5 PLN ( 19 PLN bilet – nie ma ulgowych + 0,5 PLN za dostarczenie – za maila sobie doliczają :dry: ) Bilety mam wydrukowane, będę miał ze sobą. Aha mamy 15% zniżki na zestaw z popcornem :laugh: Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Songoku - dzięki, już Ci wpłaciłam za siebie i Vegę.Dzięki :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tnx kaska poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Polecam ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mogę się jeszcze dopisać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ryba bilety już kupione, zawsze możesz kupić we własnym zakresie przez stronkę multikina. Mamy prawie 12 miejsc w rzędzie G kupuj obok i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 A nie masz jeszcze wolnych biletów? To bym Ci od razu kase puściła i byłoby mniej dla mnie zamieszania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 i ja również dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 no nie, kupiłem tyle ile było chętnych osób, tez przez stronkę kupowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Spoko, już ogarnęłam :) mam w waszym rzędzie miejsce 4 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 no i git przejmujemy rząd G zatem G jak GOOOOOOO Valeeee :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zachęcony tematem ściągnąłem wczoraj (sic!!) z muła. Obejrzałem pierwsze 8 minut. Jak już ktoś napisał, catalunya, panie i panowie to wszytko już było na eurosporcie, toby moody i julian ryder, koniec, sto razy to widziałem... bida.Tyle że taki to content że wzięli mnie na to raz kolejny. Rozczarowanie jest, że w ogóle włączyłem. MUSZĘ TO ZOBACZYĆ W KINIE!!!!. NIE MA BATA. SKASOWAŁEM ŻEBY MNIE NIE KORCIŁO. OBYM TYLKO NIE MUSIAŁ PRZECINAĆ KABLA OD NETU ;) ps. pisane po %, wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ja jednak mam do odsprzedania jeden bilet, więc jak ktoś chce kupić, to proszę o kontakt. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dzięki wszystki za sprawna wpłatę... Środki zostaną zagospodarowane na piwo dla organizatora :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Motongami jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi