Marek Dziewęcki Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam zamieszczam link do krótkiego filmiku: I moje pytanie brzmi jak nazywa się preparat który tak dobrze czyści w scenach filmu od 5,07 do 5,31 nie musi być nawet nazwa tego konkretnego preparatu ale coś podobnego które tak dobrze czyści :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) CARBURETTOR CLEANER ale polecałbym w mocno zasyfionych gaźnikach myjkę ultradźwiękową Edytowane 31 Lipca 2012 przez zikowski Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Carb Cleaner. Duzo jest tego na rynku. Pytaj w motocyzacyjnych o preparat do czyszczenia gaznikow. Uzywalem Boll - tani i w miare dobry, 15zlCarb Medic - najbardziej mi podpasowal, ma duze cisnienie, ale szybko schodzi. 20złA teraz na bogato uzywam Wurth'a - ale kosztuje 40zl za puszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ja kupiłem w Acebikerze za 30zł, nie wiem jakiej firmy ale wystarczyło na dwie baterie gaźników R4. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 cyclo carb cleaner - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Dziewęcki Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedzi, i powiedzcie mi jeszcze szukam jakiegoś dobrego środka na wyczyszczenie silnika w motorze, tyko coś takiego dosyć mocno żrącego bo nawet "piana aktywna" nie chce wziąć brudu z mojego zasyfionego silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Cillit Bang :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 akra K2 do mycia silników i gorąca woda, nie niszczy gum i uszczelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Profesjonalny preparat to jest Carb Cleaner i pochodne. Jednak to ustrojstwo jest tańsze i jakoś na nim są lepsze efekty: http://www.autokosmetyki.pl/images/wurth_zmywacz_uniwersalny_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dodam od siebie że carb cleaner to w większości popularny aceton za 5 zeta /flaszka 0,5l. i tak nie udrożni np. zabitej dyszy biegu jałowego . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 to nie wiem co ty za carb cleaner kupujesz. A acetonem raczej nie polecam czyścić gaźników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakeroso Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) A choćby ten BOLL http://nokautimg4.pl...-400ml-boll.jpg śmierdzi identycznie, jak aceton (a rewelacyjnie zmywa cały gaźnik, ma dobre ciśnienie, jest tani i bardzo wydajny). Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez pakeroso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi