przemek3578 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) TO jest chyba aktualna tzn. zaktualizowana lista:A.Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osób3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba + Bobek - 2x śniadanie dla 2 osób6.Diabeł Piszczałka7.barteck_street - śniadanie x28.czesiu240288 - śniadanie x29.przemek9610.Cosmoo +1 pokój w hoteliku x 2 śniadania ( woda don perinion, deska serów, sos cumberland, pieczywo pszenne i razowe, pasztet staropolski z grzybami i żurawiną,jajka faszerowane,szynka ze szparagami w glazurze i na deser, szarlotka w sosie waniliowym i kulką lodów)11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Greedo 2x śniadanie17,18 Hala + Szubert + 2x śniadanie dla dwóch osób19,20 Lefciu + Siouxie21. Adam22,23 Mag.Śl + Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania 24. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod25. Klodzio ....... pokoik w Hoteliku ..... może być z Yubym + 2 x sniadanie (Jogurt i owoce bo jestem na diecie) Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)26. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy27. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)28,29. Dominik Szymański ( pokój dwuosobowy w hotelu z soboty na niedzielę).30,31 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x232. Rumcajs 2x śniadanie33,34,35. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)36,37. Belgu + 1 ---> 1 pokój w hotelu 2x śniadanie dla dwoch osób38. Saul 39. michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dni40. RAFAL + 2x śniadanie41. gronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )42. mmm757- cały domek43. motonitwroc + śniadanie x244. niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?45. molly - pokój w hotelu 2x śniadanie dla 1 os. ktualna lista:46. Przemek3578 + 2xśniadanie do łóżka :ph34r: i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A.Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osób3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba + Bobek - 2x śniadanie dla 2 osób6.Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie7.barteck_street - śniadanie x28.czesiu240288 - śniadanie x29.przemek9610.Cosmoo +1 pokój w hoteliku x 2 śniadania ( woda don perinion, deska serów, sos cumberland, pieczywo pszenne i razowe, pasztet staropolski z grzybami i żurawiną,jajka faszerowane,szynka ze szparagami w glazurze i na deser, szarlotka w sosie waniliowym i kulką lodów)11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Greedo 2x śniadanie17,18 Hala + Szubert + 2x śniadanie dla dwóch osób19,20 Lefciu + Siouxie21. Adam22,23 Mag.Śl + Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania 24. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod25. Klodzio ....... pokoik w Hoteliku ..... może być z Yubym + 2 x sniadanie (Jogurt i owoce bo jestem na diecie) Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)26. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy27. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)28,29. Dominik Szymański ( pokój dwuosobowy w hotelu z soboty na niedzielę).30,31 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x232. Rumcajs 2x śniadanie33,34,35. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)36,37. Belgu + 1 ---> 1 pokój w hotelu 2x śniadanie dla dwoch osób38. Saul 39. michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dni40. RAFAL + 2x śniadanie41. gronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )42. mmm757- cały domek43. motonitwroc + śniadanie x244. niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?45. molly - pokój w hotelu 2x śniadanie dla 1 os. ktualna lista:46. Przemek3578 + 2xśniadanie do łóżka :ph34r: i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A.Ajrisz + Kivi + 2x śniadanie dla dwóch osób3.Yuby - pokoik w hotelu + śniadanie ( jogurt naturalny, 3 jajka na twardo, sok pomidorowy )4.Ryba + Bobek - 2x śniadanie dla 2 osób6.Diabeł Piszczałka - 2x śniadanie7.barteck_street - śniadanie x28.czesiu240288 - śniadanie x29.przemek96 - śniadanie x210.Cosmoo +1 pokój w hoteliku x 2 śniadania ( woda don perinion, deska serów, sos cumberland, pieczywo pszenne i razowe, pasztet staropolski z grzybami i żurawiną,jajka faszerowane,szynka ze szparagami w glazurze i na deser, szarlotka w sosie waniliowym i kulką lodów)11.Pozytywnie Zakręcony Wariat12.szaki13. Grass + Azbest15. modek16. Greedo 2x śniadanie17,18 Hala + Szubert + 2x śniadanie dla dwóch osób19,20 Lefciu + Siouxie21. Adam22,23 Mag.Śl + Bosun( Szuberto,Mag zdeklarowała się,że nawet massage będzie,jeśli podasz kawę z rana...do łoża of course... ) - 2x 2 śniadania 24. Badger- wezmę aparat by znów uwiecznić skoki przez płoty, i zeby Klod miał po czym jechać wezmę tez plandekę 2 x śniadanie, nie wązne kto poda, byleby nie Klod25. Klodzio ....... pokoik w Hoteliku ..... może być z Yubym + 2 x sniadanie (Jogurt i owoce bo jestem na diecie) Bedzie skakanie, plandeki i chlanie:)26. Katsumoto - jezeli sie robota odpowiednio ulozy27. Olsen (zapewne wzorem lat ubiegłych pokój w pawilonie)28,29. Dominik Szymański ( pokój dwuosobowy w hotelu z soboty na niedzielę).30,31 Volumax + kolegę z pracy zabiore nigdy latania nie odmawia czyli dwie osoby Śniadanie x232. Rumcajs 2x śniadanie33,34,35. PaulaS + Gula + KarolaS pokoj w hotelu x2 sniadania ( przyjazd w piątek ale w nocy)36,37. Belgu + 1 ---> 1 pokój w hotelu 2x śniadanie dla dwoch osób38. Saul 39. michal.051 + śniadanie w sensie na dwa dni40. RAFAL + 2x śniadanie41. gronka (jeśli odkopię swój motór. Jak jest gdzieś miejsce wśród znajomego tłumu to w domku, jak nie to pokój w hotelu 1 os;] )42. mmm757- cały domek43. motonitwroc + śniadanie x244. niwy - chętnie pierdolnę się gdzieś na podłodze w jakimś domku hm ?45. molly - pokój w hotelu 2x śniadanie dla 1 os. ktualna lista:46. Przemek3578 + 2xśniadanie do łóżka :ph34r: i 100ml. albo lepiej 2 x 100ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Września 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Czy ognisko będzie planowane na sobotni wieczór? Przenoszę temat do Piwa, może więcej osób się skusi na imprezkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Z racji, że cena za ognisko przyzwoita, to ognisko planowane i w piątek i w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 A będzie jakieś zioło i tanie wino ? Bo jeszcze nigdy nie paliłem i nie piłem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 to ja przywiozę bimber, tylko ma mały minus bo po nim szybko zapłon odcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 A dziwki przywiezie ze sobą klod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dobrze Yuby liczę na tanie wino(najlepiej z woreczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Postaram się być, choć jak zapewne niektórzy wiedzą mam pecha do Borek ;) ... może uda się gdzieś przekimać :) Rebel miło będzie jak się spotkamy w Borkach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 myślałem że to Ja się winem zajmuję. Jak ktoś chce to coś przywiozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jak wygląda sprawa z zapłatą. Nigdzie nikt nie pisał jak ma wyglądać forma zapłaty za pobyt no chyba że przeoczyłem to sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Jak wygląda sprawa z zapłatą. Nigdzie nikt nie pisał jak ma wyglądać forma zapłaty za pobyt no chyba że przeoczyłem to sorry. No ... organizator płaci ... ten kto zwołuję :icon_razz: myślałem że to Ja się winem zajmuję. Jak ktoś chce to coś przywiozę. Myślę że ile by wina nie było, będzie za mało. Spraw o Panie cud i rozmnóż swe dary :icon_razz: :icon_mrgreen: Kurde, chyba też się wybiorę. Ale oficjalna decyzja za kilka dni. Edytowane 3 Września 2012 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Myślę że ile by wina nie było, będzie za mało. Spraw o Panie cud i rozmnóż swe dary :icon_razz: :icon_mrgreen: "Jeszcze w świecie nie bywało, żeby wina brakowało " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ok ale dalej nic nie wiem dajcie znaka czy będzie przelew na jakieś konto czy płacimy w Borkach jak dojedziemy na miejscePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi