ajriszkofi Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zbycho, Ty wiesz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycjap Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cieszę się, że mogłam poznać to zacne towarzystwo :) było super :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Września 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Właśnie dojechalimy z Niną ;) Dzięki za imprezę, rano obudził mnie znajomy swąd palonej gumy :) Diabeł - moge wykorzystać fotkę oklejonej maszyny na FB? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Pozdrow Nine :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Ten triumph to będzie forumowy motocykl roku :biggrin:P.S Dzisiaj śpię przy otwartym oknie taki zahartowany jestem ;) Edytowane 23 Września 2012 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja jeszcze klimatyzator włączę :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Waldi odzyskałeś koszulkę?, bo wiesz ona mogłaby Ci tego nie wybaczyć..... wiem wiem... ale nie ma problemu koszulka do mnie wróciła.Właśnie dotarłem :D gratulacje ! W nagrodę wygrałeś pobyt w domku nr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Bartku,jak żyjesz po Borkach?Sprawdzales trzezwosc na komisariacie?Fajnie bylo poznac te zakazane mordy forumowe...ktorych nie znalem.Zobaczyc te mi znane,bylo rownie milo.Nie bede mowil kto wpadl na pomysl oklejenia bielizny,i kto podjal sie wykonania ;) P.SBułki są spoko.P.S 2Pati,nie pamietam numeru ;) Edytowane 23 Września 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Oj tam oj tam od razu geje:P GoB ten skrót pewnie już zapamiętacie ;-) Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dominik, podeślę Ci jeszcze kilka i wykorzystuj gdzie chcesz. A tak apropo... Proponuje tak, jak ktoś wcześniej napisał - mianować moto Bartka Forumowym Motocyklem Roku,a Jemu ufundować w nagrodę nowe spodnie :D Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 teraz skojarzyłem po spodniach rozdartych ;) Gdzie się tak chłopak urządził ? Ci z 5tki go dopadli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ku*wa, kibel to jest jednak kibel. Zdechł mi w połowie trasy.Ale i tak go kocham. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tradycyjnie było fajnie, choć mogłoby być trochę cieplej. ku*wa, kibel to jest jednak kibel. Zdechł mi w połowie trasy.Ale i tak go kocham.Współczuję awarii, a na przyszłość trzeba mieć ze sobą łączność telefoniczną. PS Mam nadzieję, że Majka nie przytarła się od tego pałowania (przez moment miałem na liczniku 152 km/h). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 hejka,miło było Was wszystkich poznać i dzięki za fajną imprezkę . My wyjeżdżaliśmy ostatni tj. około 14 i Bartek jeszcze został . Niestety alko pokazywał 1,1 promila i chyba z dzisiejszego powrotu nic nie wyjdzie :-(Pozdro i do następnego ;-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bartek jest już w domu i opija szczęśliwy powrót :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi