spiwor Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Popuszcza uszczelniacz dzwigni zmiany biegow, niby nie jakos tragicznie mocno ale znajac zycie olewajac to, to sie samo nie naprawi a bedzie gorzej. Jak to sie naprawia? Bardzo skomplikowane? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Upierdliwe.Specjalnie gdy nie tylko uszczelniacz ale i walek jest wyrobiony.Jak mozna uszczelniacz wydlubac z zewnatrz to jeszcze OK, ale niestety nie pamietam czy w Fazerze sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Sprawdź co w serwisówce piszą bo np. w cebrze da się wyjąć "zmieniacz" bez rozpoławiania silnika, wystarczy wyjąć kosz sprzęgłowy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mam nadzieje, ze z walkiem jest wszystko ok.Zacznijmy od uszczelniacza.Na razie nie mam czasu, na rozkrecenie nawet pokrywy zebatki, moto ciagle w ruchu. Po czym mozna poznac, ze uszczelniacz da sie wyciagnac z "zewnatrz"? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mam nadzieje, ze z walkiem jest wszystko ok.Zacznijmy od uszczelniacza.Na razie nie mam czasu, na rozkrecenie nawet pokrywy zebatki, moto ciagle w ruchu. Po czym mozna poznac, ze uszczelniacz da sie wyciagnac z "zewnatrz"?To widać przecież, jak nie ma od zewnętrznej strony karbu to znaczy że wyciąga się na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 w Epc wygląda jak by były 2 uszczelniacze na tym wałku zmiany biegów. a wiec jeden prawdopodobie da się wyjąć od zewnątrz. Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi