LORD VADER Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja nie wnikam czy to non-repairable było słusznie czy nie . Niemozliwym jest oclenie i zarejestrowanie takiego pojazdu. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 YUBY - a w miejscu, gdzie podglądasz te fury widzisz coś więcej niż pokazuje np ELZA grupy VW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) O Diler sprzedaje.http://otomoto.pl/oferta/toyota-verso-podgrzewane-fotele-klimatyzacja-bluetooth-panorama-ID6y9b1W.html#3cf5a9443a 13.08.2014 - 342000km Bezwypadkowa rzekomo a gołym okiem widać ze zdjęć, że malowana. Tak duża różnica kolorów między oryginałem a malowanymi ponownie elementami rzadko się zdarza. Pozdr.F. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Trza dodac że lekkiego gruza ze Stanów lepiej zarejestrowac (a nawet trzeba) niż pokazywac Title z wpisanym "Salvage" . Nadal zastanawiam się nad tym Kuleszą i jego Subaru . Jak jemu lub komukolwiek to się udało ? Czy jest opcja zakombinowania z Title na miejscu w Hamburgerowie czy też dobra drukarka poszła w ruch ew. smarowanie w celnym i w wydziale komunikacj ... Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 mozesz zlozyc zawiadomienie ze probowano ci sprzedac pojazd ktory w twojej ocenie winien byc wycofany z ruchu. wtedy powinienes nabyc status pokrzywdzonego i z pewnoscia bedziesz mogl wypytac o proces rejestracji... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Detektyw Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzień Dobry! Mozna powiedzieć ze przypadkiem tutaj trafiłem, ale do rzeczy. Panie YUBY to szczególnie do Pana bo widze ze większość aut wstawia własnie pan. Jeżeli coś podajesz do wiadomości innym uzytkownikom to podawaj ŹRÓDŁO. Wiemy ze większośc info, które tu zamieściłeś jest od nas co widać. Jetta, fiesta, camaro, a6, octavia, passat z autodna, superb z autodna to pierwsze z brzegu auta, takze żródło należy podawać bo to my te auta wyszukaliśmy i opublikowaliśmy. Pozdro Moto Detektyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Detektyw Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgadza się link jest, widziałem, ale nie jest to jednoznaczne ze wstawianymi postami. Auta wstawiał Pan jeszcze przed podaniem linku do nas, i to tez inna osoba podała ów link, więc trochę niefajnie, ja oczywiście rozumiem chęć pokazanie oszustw, ale jakieś zasady są. Także prosimy o podanie źródła na przyszłość- to tylko kilka sekund pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ehh Yuby, przecież to tylko milion km, w te czy w tamte nie robi różnicy. Czepiasz się:) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3ATuIn-8aCpzIJ%3Aotomoto.pl%2Foferta%2Fmercedes-benz-w124-1984-1993-200d-mmanual-5-biegow-ladne-kremowe-skory-polecam-ID6y3wnN.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=no Ostani przebieg w 2015 - 1.384.000kmA rudy i jego załoga pod szpachlą :P :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Bez klucza.. Bez dokumentów.. Może wysłać w trzech częściach ale pieniądze z góry.. O co tu kurde chodzi? http://olx.pl/oferta/suzuki-gsxr-1000-2010-wersja-torowa-CID5-IDchulf.html#7e384d1b28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 sporo dodatków, ale łańcucha nie ma :) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nie chcę nikogo o nic posądzać. Ale mam wrażenie że ktoś jest na tyle inteligentny że to buchnął i chce się tego pozbyć w dość idiotyczny sposób ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 w drugim ogloszeniu ma jeszcze triumpha bez papierow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mort3n Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 "Brak prawej tarczy i zacisku" Czyżby był disclock? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Zapodałem koledze z UK, zapodają właśnie na forum motocyklowe. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi