RockDriver Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dukat nie jest dla biedaka (nie obrażając nikogo)świetnie to ujoles , zgadzam sie w 100% tyle ze to co napisales nie oznacza ze to swietny motocykl :) inne sa tansze a czesto oferuja duzo lepsza jakos wykonania. Co do prowadzenia ..no coz nie udawajmy nie jestesmy rossim zeby odczuc pewne rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 świetnie to ujoles , zgadzam sie w 100% tyle ze to co napisales nie oznacza ze to swietny motocykl :) inne sa tansze a czesto oferuja duzo lepsza jakos wykonania. Co do prowadzenia ..no coz nie udawajmy nie jestesmy rossim zeby odczuc pewne rzeczy:)Jasne że są lepsze, ale tu płacisz za prestiż marki i za charakter motocykla który się co chwile będzie psuł a silnik chodzi jak by zaraz miał zgubić tłoki. Ale wielu osobą się to podoba, mnie też i kiedyś też sobie duka kupie, tyle że monstera skurwiela :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Jasne że są lepsze, ale tu płacisz za prestiż marki i za charakter motocykla który się co chwile będzie psuł a silnik chodzi jak by zaraz miał zgubić tłoki. Ale wielu osobą się to podoba, mnie też i kiedyś też sobie duka kupie, tyle że monstera skurwiela :biggrin: :biggrin:dla mnie to zwykla fanaberia :) pozatym dlazego Ducati ma prestiz ? przez sam fakt wysokiej ceny staje sie ekskluzywne i prestizowe ? to dla mnie smieszne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) dla mnie to zwykla fanaberia :) pozatym dlazego Ducati ma prestiz ? przez sam fakt wysokiej ceny staje sie ekskluzywne i prestizowe ? to dla mnie smieszne :)Ale tak niestety jest. To włoska marka z wyścigową tradycją i to wystarczy. Honda też ma historię z wyśigami, ale to dalej zwykła Honda która robi jeszcze po drodze, crossówki, enduro, skutery, czopry itd itd i jeszcze puszki. A teraz popatrz. Jak ktoś chwali się tu jakimś palstikowym Japońcem, to każdy napisze super, świetnie, fajny masz motór i tyle. A gość pstryknął zdjęcie jakiemuś klekotowi czerownemu na przyczepce i zaraz będzie 3 strony tematu :biggrin: Taka jest magia Duka. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A teraz popatrz. Jak ktoś chwali się tu jakimś palstikowym Japońcem, to każdy napisze super, świetnie, fajny masz motór i tyle. A gość pstryknął zdjęcie jakiemuś klekotowi czerownemu na przyczepce i zaraz będzie 3 strony tematu :biggrin: Taka jest magia Duka.Hheheheh , świetnie ujęte :laugh: Z stukati to jak z bemewu - jeden je chce , drugi chce żeby zbankrutowało :laugh: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek85 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ale tak niestety jest. To włoska marka z wyścigową tradycją i to wystarczy. Honda też ma historię z wyśigami, ale to dalej zwykła Honda która robi jeszcze po drodze, crossówki, enduro, skutery, czopry itd itd i jeszcze puszki. A teraz popatrz. Jak ktoś chwali się tu jakimś palstikowym Japońcem, to każdy napisze super, świetnie, fajny masz motór i tyle. A gość pstryknął zdjęcie jakiemuś klekotowi czerownemu na przyczepce i zaraz będzie 3 strony tematu :biggrin: Taka jest magia Duka. Dokładnie tak! na moją hondzinkę nikt uwagi nie zwrócił... nie to żebym był zazdrosny.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dokładnie tak! na moją hondzinkę nikt uwagi nie zwrócił... nie to żebym był zazdrosny.... ;)Za założyłeś już temat w Chwale się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Chciałbym się kiedyś przejechać na tych gazrurkach. Zobaczyć jak to jest :crossy: Jakby odwrócić rolę: Sama włoszczyzna w "Chwalę się" i nagle ktoś dodaje CBR1000RR w Repsolu i w ogóle - byłoby to samo ;) Mniej spotykane = więcej stron w temacie :flesje: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Przerosło mnie to co tutaj przeczytałem. Po prostu chciałem pokazać swój nowy motocykl a tu od razu dyskusja o tym jaki to Dukat jest awaryjny, fatalnie zmontowany z chińskich rzeczy, jest dla burżujów itp. Po co to? Nie kupiłem motocykla do lansu w dresach. Nie zapierdzielam 300km/h na prostej i nie wrzucam filmów na YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Przerosło mnie to co tutaj przeczytałem. Po prostu chciałem pokazać swój nowy motocykl a tu od razu dyskusja o tym jaki to Dukat jest awaryjny, fatalnie zmontowany z chińskich rzeczy, jest dla burżujów itp. Po co to? Nie kupiłem motocykla do lansu w dresach. Nie zapierdzielam 300km/h na prostej i nie wrzucam filmów na YouTube. Zazdroszczą Ci :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 pewnie ze zazdroszcza, ja tez tak szczerze:P dlatego powiem:haha fota ducati jak byc powinna, na lawecie, nawet na targach tak je wystawiaja :P a tak na serio, to piekny sprzet i sam chcialbym taki dosiasc:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Rock'N'Roll Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Już myślałem że to ten model z filmu... no jak on ma... co tych dwóch ucieka z więzienia i potem w daleszej części filmu wsiadają na czerwone Ducati :D Nie ważne, w każdym bądź razie motocykl fajny. http://www.youtube.com/watch?v=BV-4hT3BS4EChodzi Ci o ten film? Fled (org.) - Ścigani. Moto spoko kurna koko, ale za dużo plastików ma :icon_mrgreen: Każda włoszczyzna ma za to niestandardowy, ciekawy dźwięk. Byle nie był on zbyt głośny :wink: Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Mr. Rock'N'Roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Gargamel, ogólnie o Twoim duku każdy myślał pozytywnie. Za te drobne uszczypliwości, z góry przepraszamy... Z uszanowaniem, wredni użytkownicy FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A nie mówili "nie kupuj Ducati" ?Nie wiesz, że to więcej u mechanika stoi, niż da się tym jeździć? Gratuluję zakupu :)A co do uwag kolegów, to musisz przywyknąć.Kiedyś rozglądając się z a moto dla byłego wysłuchałam w salonie, gdzie jakieś japońskie opatrzone szlifierki sprzedawali, ze Ducati stale się psuje. Wyraziłam grzeczne zdziwienie, pokręciłam głową, ze pojęcia nie miałam, podziękowałam za uświadomienie mnie i wyszłam ledwo utrzymując powagę. Byłam ubrana w klubową koszulkę... Ale pan z Hondy czy innego Kawasaki wiedział lepiej ;) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A nie mówili "nie kupuj Ducati" ?Nie wiesz, że to więcej u mechanika stoi, niż da się tym jeździć? Gratuluję zakupu :)A co do uwag kolegów, to musisz przywyknąć.Kiedyś rozglądając się z a moto dla byłego wysłuchałam w salonie, gdzie jakieś japońskie opatrzone szlifierki sprzedawali, ze Ducati stale się psuje. Wyraziłam grzeczne zdziwienie, pokręciłam głową, ze pojęcia nie miałam, podziękowałam za uświadomienie mnie i wyszłam ledwo utrzymując powagę. Byłam ubrana w klubową koszulkę... Ale pan z Hondy czy innego Kawasaki wiedział lepiej ;) Widzisz to jest tak, ze Ty mozesz jezdzic i 1000lat Dukatem i bedzie super , tak samo z Alfa tez wsrod mechanikow nie ciesza sie dobra opinia - zapytaj kilku co maja doswiadczenie z tymi autami . Chodzi o to ze w tych motocyklach czesciej niz w innych dochodzi do pewnych awari i tyle. Dukaty wymagaja napewno dobrego serwisu , serca i cierpliwosci . Ty bedziesz jezdzila i nic Ci sie nie bedzie psulo , ja bede jezdzil i bede mial caly czas problemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi