janekjl Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Cześć :wink: Mam problem ze swoim zawieszeniem. Kupiłem motor z cieknącymi lagami nie wiadomo ile tak jeździł prawie nic tam praktycznie oleju nie było. Dolałem mu troche zanim dojdą do mnie uszczelniacze żeby nie chodził całkiem na sucho. Dociskając go w miejscu normalnie pracuje, no może troche za miękko nawet ale podczas jazdy na kole przy opadaniu uderzył jakby był całkowice sztywny. Nawet podczas normalnej jazdy przy hamowaniu zachowuje się jakby nie chodził. Co to może być??? :icon_razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Pewnie za dużo oleju wlałeś. Quote Why... So... Serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Albo się amor zatarł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuzmen Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 (edited) Cześć :wink: Mam problem ze swoim zawieszeniem. Kupiłem motor z cieknącymi lagami nie wiadomo ile tak jeździł prawie nic tam praktycznie oleju nie było. Dolałem mu troche zanim dojdą do mnie uszczelniacze żeby nie chodził całkiem na sucho. Dociskając go w miejscu normalnie pracuje, no może troche za miękko nawet ale podczas jazdy na kole przy opadaniu uderzył jakby był całkowice sztywny. Nawet podczas normalnej jazdy przy hamowaniu zachowuje się jakby nie chodził. Co to może być??? :icon_razz: Jak jeździsz szrotem to zachowuje się jak szrot. Edited June 9, 2012 by Tuzmen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts